کد خبر: 3529310
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۴

جشن عيد قربان در راديو سلامت

کانون خبرنگاران نبأ:‌ شبکه رادیویی سلامت به‌مناسبت عید سعید قربان برنامه‌های شاد و مفرحی را از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، به مناسبت عید فرخنده قربان، شبکه رادیویی سلامت از ساعت 30 دقيقه بامداد با تدارک برنامه‌های شاد و مفرح همراه مخاطبان است. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به «پشت پلك صبح» کاری از گروه خانواده اين شبكه راديويی اشاره کرد که به مناسبت عید قربان 21 شهريورماه، از ساعت 30 دقيقه بامداد به مدت 120 دقيقه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غیاث، کارشناس مذهبی، دکتر فرض، روانشناس، مظفری، جامعه‌شناس و موضوع «حضور و یاد خدا در زندگی» به روی آنتن می‌رود.
«قاصدک» عنوان برنامه‌ای از گروه خانواده راديو سلامت نيز روز يكشنبه، 21 شهريورماه از ساعت 21 به مدت 15 دقيقه به بيان قصه «جشن عید قربان و باد کردن بادکنک» می‌پردازد.
«صبح و زندگی» عنوان برنامه‌ای از گروه بهداشت و تندرستی اين شبكه راديويی است كه روز يكشنبه، 21 شهريورماه از ساعت 7:05 به مدت 80 ذقيقه با حضور بوالهری، روانپزشك به اين پرسش كه «نيايش و یاد خدا در روحيه شما چه تأثيری می‌گذارد؟» پاسخ می‌دهد.
همچنين اين برنامه روز دوشنبه، 22 شهريورماه با حضور مینو اسدزندی، عضو کمیته سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی به موضوع «سلامت معنوی؛ هدیه به خدا» خواهد پرداخت.
«به رنگ زندگی» كاری از گروه بهداشت روان اين شبكه راديويی روزهای يكشنبه و دوشنبه، 21 و 22 شهريورماه با حضور عليرضا شریفی‌یزدی، جامعه‌شناس و مينا پورفرخ، روانشناس به موضوع «مهارت همدلی» خواهد پرداخت.
برنامه«خونه زندگی» كاری از گروه خانواده راديو سلامت نيز روز يكشنبه، 21 شهريورماه از ساعت 10:30 به‌مدت 80 دقيقه با حضور حميدرضا بابامرادی، روانشناس به بررسی «نقش دعا و نیایش در آرامش اعضای خانواده» می‌پردازد.
«فراسو» عنوان برنامه‌ای از گروه بهداشت و تندرستی اين شبكه راديويی، روز دوشنبه، 22 شهريورماه از ساعت 8:30 به مدت 30 دقيقه با حضور داريوش جهان‌پيما، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور به بيان «توصيه‌های بهداشتی ذبح و مصرف گوشت دام» خواهد پرداخت.
همچنين «تا بيكران» ويژه‌برنامه اذان گاهی  راديو سلامت از ساعت 12:40 به موضوع مرتبط با روز عيد قربان خواهد پرداخت.
رقیه بقائی
captcha