کد خبر: 3529748
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸

برگزاری طرح تلاوت روزانه قرآن «نیم حزب» در کرمانشاه

گروه فعالیت‎‌های قرآنی: با همکاری مؤسسه قرآن مکتب یسناءالله شهر کرمانشاه طرح تلاوت روزانه قرآن کریم «نیم حزب» در این استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، طرح تلاوت روزانه قرآن کریم«نیم حزب» با مشارکت 240 نفر در استان کرمانشاه از امروز آغاز شد.
این طرح در راستای ختم روزانه قرآن کریم در سطح استان انجام شده و در هر دوره از این طرح، تلاوت قرآن به‌صورت همزمان خواهد بود و هر فرد در طول مدت 8 ماه کل قرآن کریم را ختم خواهد کرد.
این طرح قرآنی یک طرح جمعی - انفرادی است که هر فرد به‌صورت روزانه در طول 240 روز قرآن را تلاوت می‌کند و درطول روز یک ختم کامل به اتمام می‌رسد.
دراین طرح، قرآن با ترجمه و تدبر تلاوت می‌شود و همزمان 240 نفر شرکت کننده در طرح، شماره ردیف و یا نیم حزبی که باید تلاوت کنند را آغاز می‌کنند.
این طرح با هدف اختصاص 10 دقیقه از وقت روزانه به تلاوت قرآن کریم و متعهد شدن در برابر قرآن در کنار آن تشویق برای ایجاد انگیزه حضور در فعالیت‎‌‌های قرآنی انجام می‌شود.
یادآور می‌شود، این طرح با مدیریت واحد ختم تلاوت نور دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی و با همکاری موسسه قرآن مکتب یسناءالله شهر کرمانشاه در استان برگزار می‌شود.
captcha