کد خبر: 3529965
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶

بسترهای مناسب برگزاری با شکوه اجلاس نماز درالبرز فراهم شده است

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندارالبرز با بیان اینکه بسترهای مناسب برگزاری با شکوه اجلاس نماز درالبرز فراهم شده است گفت: اطلاع رسانی دقیق برنامه‌های اجلاس سراسری نماز با توجه به اهمیت این موضوع فرهنگی ضروری است .

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، فتح الله حقیقی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندارالبرز، 23شهریور در نشست هماهنگی اجلاس سراسری نماز، اظهارکرد: دستگاه‌ها در اطلاع‌رسانی برنامه‌های اجلاس سراسری نماز به دور از موازی‌کاری، فرایند اطلاع رسانی را بر عهده ستاد مرکزی بسپارند.
وی ادامه داد: بسترهای مناسب برای میزبانی این همایش ملی در استان البرز فراهم شده و مکان‌یابی و انتخاب لوگوی نماز به تصویب اعضا رسیده است.
حقیقی گفت: وظایف کمیته‌ها در دستگاه‌های اجرایی و همچنین شهرستان‌ها به اجرا برسد و جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌ها و کمیته‌های اجرایی دراین زمینه ضروری است.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: تهیه مستند کوتاه نماز با معرفی برنامه‌های استان البرز دراین زمینه باید مورد توجه قرار گیرد.

captcha