کد خبر: 3530211
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶

برگزاری آزمون سراسری «به‌سوی فهم قرآن» در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان از برگزاری آزمون سراسری «به‌سوی فهم قرآن» ویژه کارکنان دولت در کردستان خبر داد.

سیدامجد افصحی، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) کردستان، از برگزاری آزمون سراسری «بسوی فهم قرآن» ویژه کارکنان دولت در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این طرح با محوریت مفاهیم و تدبر سوره مبارکه صف برگزار می‌شود.

وی با اشاره به زمان آغاز ثبت نام این طرح قرآنی افزود: آزمون سراسری «بسوی فهم قرآن» از شنبه 20 شهریورماه به صورت اینترنتی آغاز شده است.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بیان کرد:  آزمون «بسوی فهم قرآن» ویژه کارکنان دولت به صورت اینترنتی در روز چهارشنبه، 19 آبان ماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این کتاب مجموعه آثار قرآنی معاونت گردآوری شده است، عنوان کرد: کتاب به سوی فهم قرآن به کوشش دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های مردمی معاونت قرآن و عترت ارشاد و به همت مصطفی عباسی‌مقدم و محمدعلی خسروی تهیه و تنظیم شده است.

افصحی با بیان اینکه کتاب به سوی فهم قرآن منبعی برای قرآن‌آموزان متقاضی شرکت در آزمون قرآن و عترت ارشاد است، یادآور شد: این کتاب در چهار بخش اصلی «ضرورت فهم قرآن»، «ویژگی‌های قرآن»، «مراحل پنجگانه انس با قرآن» و «سیمای سوره صف» به نگارش درآمده است.

captcha