کد خبر: 3530291
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

سریال «اینجا خانه من است» از رادیو نمایش پخش می‌شود

گروه هنر: سریال رادیویی «اینجا خانه من است» به کارگردانی ایوب آقاخانی و به مناسبت هفته دفاع مقدس از شنبه، 27 شهریور روی آنتن شبکه رادیویی نمایش می‌رود.

سریال «اینجا خانه من است» از رادیو نمایش پخش می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، داستان مجموعه نمایشی «اینجا خانه من است» در سال 1359 می‌گذرد و این نمایش روایتگر روزهای آغازین جنگ تحمیلی است.

این مجموعه نمایشی که در آن فریدون محرابی، میرطاهر مظلومی، احمد گنجی، علی میلانی و جمعی دیگر از هنرمندان رادیو ایفای نقش دارند؛ از شنبه، 27 شهریور هر روز ساعت 18:45 و در آستانه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس از شبکه رادیویی نمایش پخش می‌شود.

علاقه‌مندان به نمایش‌های رادیویی می‌توانند با مراجعه به نشانی شبکه رادیویی نمایش بر روی موج اف ام ردیف 107/5 کیلوهرتز، شنونده این مجموعه نمایشی به تهیه‌کنندگی ژاله محمدعلی باشند.

captcha