کد خبر: 3530520
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹

اجرای هزار دف، شکوه این ساز عرفانی را به ایران و تمام جهان مخابره کرد

گروه هنر: استاندار کردستان به برگزاری ششمین جشنواره دف نوای رحمت اشاره کرد و گفت: شاهد هنرنمایی زیبای هنرمندان در این جشنواره بودیم و روز گذشته در اجرای ۱۰۰۰ دف، شکوه این ساز عرفانی به ایران و تمام جهان مخابره شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در آیین اختتامیه ششمین جشنواره دف نوازی «دف نوای رحمت» که امروز جمعه،26 شهریورماه در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: دف ساز موسیقی عاشق است و اگر خوب به آن نگاه کنیم انسان به یاد حرکت مجنون به سمت شهر لیلی می‌افتد.

وی افزود: در این حرکت، عاشق کوه‌ها، پستی‌ها و بلندی‌ها را پشت سر می‌گذارد و در نهایت در عشق فنا می‌شود.

استاندار کردستان عنوان کرد: کردستان سرزمین فرهنگ و هنر است و معتقدم، هنر کردستان می‌تواند بر بام هنر ایران بدرخشد زیرا این ظرفیت در استان وجود دارد.

وی در ادامه به برگزاری ششمین جشنواره دف نوای رحمت اشاره و بیان کرد: شاهد هنرنمایی زیبای هنرمندان در این جشنواره بودیم و روز گذشته در اجرای ۱۰۰۰ دف، شکوه این ساز عرفانی به ایران و تمام جهان مخابره شد.

زاهدی ادامه داد: کردستان نه تنها در موسیقی سنتی، بلکه در موسیقی کلاسیک هم ظرفیت‌های بسیار خوبی را از خود نشان داده است.

وی عنوان کرد: همچنین در هفته جاری هفته فرهنگی کردستان را در بندر انزلی برگزار کردیم و شاهد هنرنمایی خوب هنرمندان کردستانی در این برنامه بودیم.

استاندار کردستان اعلام کرد: هفته آینده در بروجرد آیین نکوداشت استاد «لوریس چکناواریان» برگزار می‌شود که گروه ارکستر فیلارمونیک استان در آن به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

وی بیان کرد: همه این وقایع نشان می‌دهد مردم کشور ما رفته رفته بیشتر از گذشته با فرهنگ و هنر ما آشنا شده و آن را می‌شناسند.

زاهدی در ادامه سخنان خود با اشاره به آیین نکوداشت استاد حمیدرضا اردلان از اندیشمندان و فرهیختگان کُرد در جشنواره ششم دف نوای رحمت، عنوان کرد: استاد حمیدرضا اردلان علم و هنر را با یکدیگر تلفیق کرده و یک عالم در حوزه هنر است.

وی در پایان قول مساعد داد که جشنواره هفتم دف نوای رحمت به صورت بین‌المللی برگزار شود.

captcha