کد خبر: 3530697
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
آبان‌ماه سال جاری؛

پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در قزوین برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به آغاز ثبت‌نام پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت، گفت: این آزمون طی روزهای 19 و 20 آبان‌ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در قزوین برگزار می‌شود.

منیره مطهری، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین گفت: پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت، آبان‌ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در قزوین برگزار می‌شود.
وی با اشاره به رشته‌های امتحانی پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در آبان‌ماه سال جاری، بیان کرد: حفظ جزء یک قرآن، 5، ۱۰، ۱۵، ۲۰، فقط جزء ۳۰ و کل قرآن از کتاب مصحف با شرح واژگان ابوالفضل بهرام‌پور منبع آزمون رشته حفظ قرآن است.
مطهری افزود: رشته ترجمه و مفاهیم قرآن، تدبر در قرآن، اصول عقاید، مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، مفاهیم سطح مقدماتی، مفاهیم سطح تکمیلی و مفاهیم سوره مبارکه صف از دیگر رشته‌های آزمون سراسری قرآن و عترت خواهد بود.
وی افزود: در پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت بخش مستقلی، ویژه کارکنان دستگاه‌های اجرایی دولت در رشته «تفسیر آیات برگزیده قرآن» با محوریت مفاهیم و تدبر سوره مبارکه صف پیش‌بینی شده است و افرادی که موفق به کسب نمره قبولی در این آزمون شوند، گواهینامه آموزش ضمن خدمت معادل ۲۸ ساعت، در چارچوب نظام آموزش کارمندان دولت دریافت خواهند کرد.
مطهری با اشاره به اینکه زمان ثبت‌نام از امروز، ٢٠ شهریورماه آغاز شده است، اضافه کرد: علاقه‌مندان می‌توانند در زمان مقرر جهت ثبت‌نام به سایت quranedu.ir مراجعه کنند.

captcha