کد خبر: 3530788
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

بازسازی واقعه عظیم غدیر خم در بیجار

گروه هنر: رئیس تبلیغات اسلامی بیجار گفت: همزمان با عید سعید غدیر خم، واقعه بزرگ و تاریخی غدیر در بیجار بازسازی می‌شود.

حجت‌الاسلام جلیل مختاری‌نیا، رئیس تبلیغات اسلامی بیجار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به بازسازی واقعه غدیر دراین شهرستان اظهار کرد: در راستای تبیین بیشتر واقعه غدیر برای مردم و به همت تبلیغات اسلامی بیجار این واقعه با شکوه هرچه بیشتر در روز عید غدیرخم در این شهرستان بازسازی می‌شود.

وی افزود: هدف از اجرای این برنامه آشنایی بیشتر نسل جوان با واقعه غدیر و مردمی کردن غدیر است و در بازسازی واقعه غدیر به دنبال گسترش معارف اسلامی در جامعه هستیم.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا توسعه و ترویج فرهنگ امامت و ولایت را از دیگر اهداف برگزاری این نمایش برشمرد و یادآور شد: در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بر حضور دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در این مراسم تأکید شده و امیدواریم این اقدام گامی مؤثر در آگاه‌سازی جامعه از واقعیت‌های دینی و مذهبی باشد.

captcha