در آئین اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث؛
نخبگان و پیشکسوتان قرآنی جامعه الزهراء(س) تجلیل شدند
گروه حوزههای علمیه: مراسم اختتامیه دهمین جشنواره قرآن و حدیث جامعه الزهراء(س) امروز 28 شهریور ماه برگزار و از نخبگان و پیشکسوتان قرآنی این مجموعه تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) معصومه ظهیری، معاون فرهنگی تربیتی جامعة الزهراء(س) امروز 28 شهریور ماه در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره قرآن و حدیث این حوزه دینی گفت: هزار و 300 نفر در دهمین جشنواره حضور یافتند که با احتساب نفررشته بالغ بر سه هزار و 300 نفر میشود.
وی با بیان اینکه این مسابقات در سه بخش برگزار شد اظهار کرد: این مسابقات در ۳۳ رشته در سه بخش معارفی، مهارتی و آثار برگزار شد که رشتههای مهارتی مسابقه شامل حفظ کل، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ پنج جزء، قرائت قرآن کریم و تحقیق و ترتیل بود.
ظهیری ادامه داد: رشتههای معارفی شامل تفسیر، مفاهیم، تدبر، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه، مطالعات حدیثی، حفظ مفهومی زیارت عاشورا و امین الله و حفظ مفهومی مناجات خمس عشر میشود.
معاون تربیتی فرهنگی جامعة الزهرا(س) تصریح کرد: رشتههای آثار نیز در چهار حوزه ادبی، هنری، علمی و فناوری برگزار شد که حوزه فناوری شامل وبلاگ، تولید نرم افزار موبایلی، حوزه علمی شامل یادداشت تحلیلی و چهل حدیثنویسی، رسانه شامل نقد فیلم و کلیپ، هنری شامل عکاسی، تصویر سازی، طراحی، نقاشی و خوشنویسی و ادبی شامل شعر کلاسیک، داستان کوتاه، یادداشت ادبی و مطبوعاتی و خاطرات قرآنی اساتید بود.
وی با اشاره به تنوع رشتهای این جشنواره و با بیان اینکه یازدهمین دوره جشنواره نیز امسال آغاز خواهد شد اظهار کرد: هدف جشنواره ایجاد انس با قرآن است زیرا پیامبر وقتی از دنیا رفتند دو ثقل را در میان ما گذاشتند و در این جشنواره پیوند بین این دو برگزار شده است.
ظهیری بیان کرد: انس با قرآن تکلیف است و تنوع رشتهای در جشنواره نیز در این راستا صورت گرفته است تا در پرتو این انس قلب انسان به خشیت و آرامش برسد.
وی افزود: انس با قرآن ما را از هر نوع بلا نگه میدارد زیرا کسی که قرآن میخواند غیبت نمی کند و تهمت نمی زند و اهل اخلاق و تقوا و نیکوکاری میشود و به تدریج همه بدی ها در سایهسار انس با قرآن از وجود انسان رخت بر میبندد و نه تنها بیزاری از گناه ایجاد میشود چشم و گوش و همه هستی برای او ذکر خدا میشود.
یادآور میشود در پایان این مراسم از خانمها؛ حسنزاده به سبب 25 سال تدریس قرآن از جمله تدریس تفسیر در جامعه الزهراء، میرغیاثی به عنوان پیشکسوت قرآنی، طاهره حیدری مجد به سبب سالها تدریس رشتههای مختلف قرآنی و انجام پژوهش، مسئولیت نهاد رهبری دانشگاه؛ زهرا عاشوری، حافظ قرآن و تدریس در زمینه قرآن و مسئولیت دارالقرآن طلاب ایرانی تجلیل شد.
همچنین سادات صرافی، مسئولیت دارالقرآن بینالملل جامعه الزهرا، پژوهش و تدوین متون قرآنی، مرضیه دارابی، حافط کل و تدریس و سابقه امور فرهنگی و اجرایی و مبلغ نمونه، فاطمه پورباباامیری، استاد نمونه و 15 سال سابقه تدریس و فعالیتهای تبلیغی و اخذ رتبههای استانی، زهرا جهانگیری برای 7 سال سابقه تدریس در جامعه الزهراء(س)، اعظم یوسفی حافظ کل قرآن، حمیده شیخی نخبه قرآنی و فاطمه صابری به عنوان نخبه قرآنی و حدیثی و کسب رتبه اول مطالعات حدیثی در جشنواره قرآنی المصطفی در این مراسم تقدیر شدند.