کد خبر: 3531581
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب/ سردار غلامی عنوان کرد:

ارائه گزارش عملکرد بسیج سازندگی در زمینه اقتصاد مقاومتی به رهبر معظم انقلاب

گروه اقتصاد: رئیس سازمان بسیج سازندگی کل کشور اظهار کرد: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جلساتی که هر از چندگاهی با مقام معظم رهبری دارند حتما گزارشی از عملکرد بسیج سازندگی را خدمت ایشان عرض کرده و حتی رویکردهای بسیج در حوزه اقتصاد مقاومتی هم خدمت ایشان بیان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز یکشنبه 28 شهریور 95 در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از «بسیج» به‌عنوان «ظرفیتی ملی» یاد کرده و با اظهار خرسندی از فعالیت‌های فراوان در این مجموعه مردمی، بر عمق‌بخشی به فعالیت‌ها تأکید کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به «نقش الگو و آینده‌ساز ملت ایران در تحولات جهانی» خاطرنشان کردند: اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از جادوی مالی و پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات داده‌اند و برای آنها الگو خواهند شد.
بسیج؛ ساختاری برای به صحنه آوردن مردم
سردار نعمان غلامی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کل کشور، در گفت‌وگو با ایکنا به بحث درباره نقش بسیج در تحقق منویات اقتصادی رهبر معظم انقلاب پرداخت و اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند، این یک واقعیت است و تاریخ انقلاب اسلامی هم این امر را نشان می‌دهد که بسیج یک ظرفیت ملی و تأثیرگذار در کشور است.


رئیس سازمان بسیج سازندگی کل کشور ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حمایت مردم انجام شده و تبعیت از ولایت باعث آن عظمت تاریخی شد. در سایر گردنه‌هایی هم که انقلاب نیازمند مردم بوده است، بسیج به عنوان ساختاری برای به صحنه آوردن مردم در حمایت از انقلاب عمل کرده است.
نقش بسیج در جنگ اقتصادی
سردار غلامی افزود: حتی در جنگ نرم و جنگ اقتصادی هم ضرورت استفاده از تشکلات بسیج برای به صحنه آوردن مردم اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند؛ بنابراین نهاد بسیج، نقشی پررنگ در ادامه حیات انقلاب دارد و مقام معظم رهبری هم بر این موضوع تأکید کردند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کل کشور ادامه داد: نکته مهم در اینجا این است که مقام معظم رهبری در دو مورد دیگر، از جمله در هفته دولت سال گذشته بر این نکته تأکید کردند که بسیج باید در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش‌آفرینی کرده و مسئولان از این توانایی استفاده کنند و به همین دلیل لازم است مسئولان، به انحاء مختلف نقش بسیج در اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی را تعریف کنند.
نقش بسیج در گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی
وی ادامه داد: نهاد بسیج ضمن اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی انجام  داده، از سال 92 دارای برنامه اجرایی است و عملا به حوزه اقدامات اقتصادی ورود پیدا کرده و از جمله در بحث سبک زندگی و گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی اقدامات لازم را انجام می‌دهد؛ بنابراین باید نگاه جدیدتر و حمایت بیشتر از تشکیلات بسیج در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی به عمل آید.
سردار غلامی در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون گزارشی از عملکرد بسیج سازندگی در حوزه اقتصادی تقدیم مقام معظم رهبری شده است؟ عنوان کرد: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جلساتی که هر از چندگاهی با مقام معظم رهبری دارند و گزارشاتی که در اختیار ایشان قرار می‌دهند حتما به این مسئله هم اشاره می‌کنند و حتی رویکردهای بسیج در حوزه اقتصاد مقاومتی هم خدمت رهبر معظم انقلاب بیان می‌شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کل کشور در پایان گفت: ما در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» قرار داریم به همین دلیل در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، تمرکز ویژه‌ای بر روی ایجاد قطب‌های صنایع تبدیلی داریم تا ضایعاتی که در حوزه کشاورزی وجود دارد تبدیل به محصولات جدیدی شده و ضایعات و خسارت کشاورزان و دامداران کاهش پیدا کند.
captcha