کد خبر: 3532717
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸

مؤسسه قرآنی ولی‌عصر(عج) دورود جزء 30 مؤسسه برتر کشور قرار گرفت

گروه فعالیت‌های قرآنی: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ولی‌عصر(عج) شهرستان دورود در رده‌بندی‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از لحاظ جذب و ثبت‌نام قرآن‌آموز برای شرکت در پانردهمین دوره آزمون قرآن و عترت، تاکنون جزء 30 مؤسسه برتر کشور قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ولی‌عصر(عج) شهرستان دورود در رده‌بندی‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از لحاظ جذب و ثبت‌نام قرآن‌آموز برای شرکت در پانردهمین دوره آزمون قرآن و عترت، تاکنون جزء 30 مؤسسه برتر کشور قرار گرفته است.
بنابراین گزارش، این مؤسسه تاکنون با جذب و ثبت‌نام 350 قرآن‌آموز برای شرکت در پانزدهمین دوره آزمون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این زمینه مؤسسه برتر استان است.
یادآور می‌شود؛ ثبت‌نام در پانزدهمین دوره آزمون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مؤسسات قرآنی و داوطلبان آزاد از 20 شهریورماه آغاز شده و تا 20 مهرماه ادامه دارد، همچنین سبق تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان بودجه و برنامه‌ریزی کشور بسته شده، رشته مفاهیم و تفسیر سوره مبارکه صف، ویژه کارکنان دولت، به مواد آزمونی این دوره اضافه شده، که کارکنان دولت در صورت شرکت در این آزمون و کسب نمره حدنصاب، 28 ساعت ضمن خدمت برای آن‌ها محاسبه می‌شود.
ثبت‌نام برای شرکت در آزمون رشته مفاهیم و تفسیر سوره مبارکه صف، ویژه کارکنان دولت از 20 شهریورماه آغاز شده و تا یکم آبان‌ماه ادامه دارد، آزمون کارکنان دولت روز 19 آبان‌ماه به‌صورت الکترونیکی و پانزدهمین دوره آزمون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز جمعه، 20 آبان‌ماه، به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
captcha