کد خبر: 3533040
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷

پایان جشنواره قرآنی «سیدالشهداء(ع)» در عراق

گروه بین‌الملل: جشنواره قرآنی سالانه «سیدالشهداء(ع)» با مشارکت «سیدمحمدجواد حسینی»، قاری بارگاه رضوی در جنوب عراق به کار خود پایان داد.

پایان جشنواره قرآنی دارالقرآن آستان حسینی عراق

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از خبرگزاری قرآنی «قاف»، این جشنواره قرآنی به همت شعبه دارالقرآن آستان مقدس حسینی در «ذی قار»(جنوب عراق) و به مناسبت عید سعید غدیر برگزار شد.

در این جشنواره که روزهای اول تا سوم مهرماه‌ سال جاری در شهر «ناصریه»، مرکز استان «ذی قار» برگزار شد، جمعی از قاریان مشهور و بین‌المللی عراق از جمله «اسامه الکربلائی»، قاری و مؤذن حرم حسینی، «میثم تمار»، قاری بین‌المللی عراق، «حسام المنشداوی»، «فیصل مطر»، «علی ناهض الحجیمی»، «علی سعد الزیدی» و «عبدالرحمن الحدیدی» حضور داشتند.

سیدمحمدجواد حسینی، از قاریان حرم مطهر امام رضا(ع) نیز از قراء این جشنواره بود که آیاتی از قرآن را تلاوت کرد.

در این جشنواره که نمایندگان تعدادی از مؤسسات قرآنی استان ذی‌قار و شخصیت‌های قرآنی این استان و اهالی منطقه حضور داشتند، «علی حسن علوان» و «فلاح العابدی» از مداحان برجسته عراقی به مدیحه‌سرایی و تواشیح‌خوانی پرداختند.

یادآور می‌شود، در پایان این جشنواره، تندیس‌هایی به رسم یادبود به قاریان، مدیران مؤسسات قرآنی و فعالان رسانه‌های حاضر که از استان‌های کربلا، بغداد و بصره بودند، اهدا گردید.

captcha