کد خبر: 3533629
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹

جای خالی مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت

گروه سلامت: در نشست خبری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت بر پرهیز از برخی مباحث در حوزه پزشکی که بر فرهنگ قرآنی و اعتقادات مردم آسیب می‌زند تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در نشست خبری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت اعلام کرد: سال آینده وزارت بهداشت میزبان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی خواهد بود.

وی افزود: در بخش دانشجویان بیش از 12 هزار، در بخش کارمندان بیش‌از 11 هزار نفر و در اساتید بیش از هزار نفر شرکت کرده‌اند که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حدود 5 هزار نفر بیشترین شرکت کننده را داشته است.

بحرالعلوم یادآور شد: سعی شده داورانی انتخاب شوند که هم از داوران مشهد و هم شهرهای قم، اصفهان و شیراز حضور داشته باشند.

حجت‌الاسلام مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه قرآن محور معرفتی مسلمانان است اظهار کرد: از این جهت هیچ نقطه تفاوتی بین مذاهب اسلامی نیست.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین جنبه‌های اعجاز قرآن جنبه ادبی قرآن است، قرآن با هنر آمیخته بوده، جامعه پزشکی بیش از سایر اقشار به نهادینه شدن فرهنگ قرآن نیاز دارد زیرا با سلامت مردم سر و کار داشته و نیاز به ارائه نسخه‌های معنوی به مردم دارد.

وی افزود: باید به شدت از برخی مباحث که نه سودی برای ما دارد و نه نفع فرهنگ قرآنی است باید دوری کرد؛ یکی از آفت‌های برخی دانشگاه‌های پزشکی این است که می‌خواهند به دنبال درمان جسمی از قرآن هستند، این نوعی آسیب است؛ قرآن نازل نشده جای پزشکان و کار آن‌ها را بگیرد، بلکه امده فرهنگ قرآنی را حاکم کرده و نسخه شفابخشی از معنویات را به ما ارائه دهد.

وی افزود: جای مباحث میان رشته‌ای برای سبک زندگی و سلامت خالی است؛ امیدواریم این جشنواره‌ها ما را به این سمت سوق دهند.

captcha