به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین اقبالی، مدیر مدرسه علوی شنبه شب، دهم مهرماه، در مراسم افتتاحیه دارالقرآن این مدرسه گفت: همه چیز این عالم هستی و سعادت و خوشبختی ما در گرو این است که خود و خدا و اهدافمان از خلقت را بشناسیم و در این راه قدم بگذاریم.
وی افزود: خداوند برای سعادت و خوشبختی ما کتاب زندگی قرار داده، همان طور که هدایت تکوینی برای تمامی موجودات از جمله انسان در نظر گرفته و راه و دشمن را که مانع راه رشد و پیشرفت ماست معرفی کرده است.
مدیر مدرسه علمیه علوی با اشاره به آیه شریفه «الم اعهد الیکم ...» گفت: خداوند مهربان همان طور که پیامبران را به عنوان راهبر و راهنما فرستاده نقشه راه زندگی را هم در قرآن به ما نشان داده که چطور زندگی کنیم و چطور بمیریم لذا انبیاء همه درصدد این بودند که آنچه را خداوند فرموده است پیاده کنند.
اقبالی اظهار کرد: امروز ما در محضر کتابی هستیم که دنیا در برابر عظمت آن زانو زده و کسانی که با حیله و تزویر خواستهاند به آن تعدی کنند نتوانسته و ناموفق بودهاند.
وی با اشاره به لزوم پیشگامی طلاب در شناخت و انس با قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم آن افزود: کسی که اولای به این نقشه راه است کسانی هستند که با فقه و علوم اهلبیت(ع) سر و کار دارند.
وی خطاب به طلاب حاضر اظهار کرد: روحانیت و طلاب اولی هستند به اینکه قرآن را خوب بشناسند و عمل کنند لذا روحانی و طلبه در صف مقدم قرار دارد و باید داشته باشد از این رو کار قرآنی در این مدرسه باید همراه با تحصیل وجود داشته باشد البته باید مرحله به مرحله جلو برویم.
مدیر مدرسه علوی بیان کرد: اگر طلبه قرآن خواندن و روخوانی را بلد نباشد واقعا خسارت است و اگر نسبت به تفسیر و مفاهیم هم آشنا نباشد نقطه ضعف تلقی میشود و البته ما هم باید برای این کار برنامهریزی داشته باشیم.
اقبالی تاکید کرد: ما همان مقدار که به فقه و اصول و ادبیات بها میدهیم و دروس خارج و کلاسهای متعدد برای این شاخهها داریم باید برای قرآن نیز سرمایهگذاری کنیم و قرآن در تشکیلات آموزشی وارد شود البته در نظام جدید آموزشی کارهایی شده ولی کافی نیست بنابراین خودمان باید در مدرسه اهمیت بیشتری به این مقوله بدهیم.
وی افزود: اولین گام انس با قرآن و قرائت روزانه است از این رو به هر میزانی که می توانیم باید قرائت داشته باشیم و با قرآن تنفس کنیم و با آن مرتبط باشیم زیرا اگر طلبه مهارت قرآنی داشته باشد کارآیی بیشتری در تبلیغ هم خواهد داشت.
مدیر مدرسه علوی تاکید کرد: طلاب برای فعالیتهای قرآنی ارزش قائل شوند و کلاسهای قرائت و تجوید و حفظ و ... را که قرار است از این به بعد با اهتمام بیشتری پیگیری شود جدیتر بگیرند.
اقبالی بیان کرد: قرائت روزانه سوره واقعه و تلاوت بعد از نماز و ... کارهای بسیار خوبی است و باید تداوم داشته باشد و بهای بیشتری به آن بدهیم.