به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، آیتالله غیاثالدین طهمحمدی، نماینده ولی فقیه در همدان در همایش طلایه داران تبلیغ شهرستان آران و بیدگل با اشاره به جایگاه ائمه اطهار(ع) گفت: بهطور کلی فلسفه وجودی همه رهبران الهی این است که یک ملت تکیهگاه و زندگی برنامهریزی شدهای داشته باشد تا همه در کنار هم متحد و مستحکم در مقابل دشمنان بشریت بایستند.
امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه مردم در مقابل امامت و ولایت وظایفی دارند یادآور شد: اطاعت کامل و قاطع از امام، سستی نکردن در انجام مسؤلیتها، روحیه ایثارگرانه در دریای حوادث و مصائب و دست از رهبر الهی بر نداشتن از جمله این وظایف است.
آیتالله طه محمدی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن ایام حزن و اندوه محرم گفت: روحانیون و مبلغان دینی سربازان جبهه فرهنگی هستند.
وی افزود: عاشورا یک جریان تاریخی است که برای همه افراد بشر اعم از عرب و عجم، سیاه و سفید، کوچک و بزرگ سراسر درس و الگو است، تبیین مسأله ولایتپذیری در عاشورا و بیان جنبههای مختلف واقعه عاشورا از مهمترین مسائلی است که مبلیغان دینی باید در این دهه به آن بپردازند.
امام جمعه همدان در ادامه به جنگ فرهنگی دشمن اشاره کرد و گفت: ماه محرم فرصت تبلیغی بسیار مناسبی است تا مبلغان دینی در سنگر علم و معرفت و زیر خیمه دین و قرآن توطئه های دشمن را در این عرصه خنثی کنند.
همایش طلایهداران تبلیغ ویژه روحانیون و مبلغان دینی اعزامی در ایام محرم به همت اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل و همکاری دفتر امام جمعه در کانون شهید عربیان این شهرستان برگزار شد.
روحاله باقری