کد خبر: 3534843
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳

جشن حافظان یک جزء در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جشن حافظان یک جزء روز گذشته، 10 مهرماه در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جشن حافظان یک جزء در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان نیروی دریایی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه مراسم فوق روز گذشته، 10 مهرماه برپا شد، عنوان کرد: مراسمی با عنوان جشن حافظان یک جزء در راستای ترغیب و تشویق حافظان قرآن کریم در مقطع فرزندان برای 17 نفر از نونهالان قرآنی برپا شد.
جشن حافظان یک جزء در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان برگزار شد
حسینی با اشاره به ابتکاری که در این مراسم به کار رفته بود، اظهار کرد: این مراسم شبیه به جشن تولد با سفارش کیک تولد و روشن کردن شمع عدد یک به نشانه حفظ یک جزء برپا شد که با استقبال فرزندان روبرو شد.
جشن حافظان یک جزء در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان برگزار شد
رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان بیان کرد: از دیگر برنامه‌های دارالتحفیظ این مرکز برگزاری کلاس‌ها در سنین و مقاطع مختلف با حضور بیش از 36 نفر در مقطع کودکان و نوجوان و بالای 15 سال است. کلاس‌های حفظ یک، سه و پنج جزء نیز در این مرکز در حال برپایی است.
جشن حافظان یک جزء در مرکز آموزش شهدای وظیفه سیرجان برگزار شد
وی ادامه داد: همچنین هفتمین جشنواره قرآنی، ورزش و فرهنگی کارکنان وظیقه نیروی دریای از دوم تا ششم آبان‌ماه با بیش از 300 شرکت‌کننده در این مرکز برگزار می‌شود که بیش از 70 نفر از آنها در رشته‌های قرآنی شرکت کرده‌اند.
captcha