کد خبر: 3534986
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۵

جمع‌آوری هیئت‌های عزاداری بدون مجوز در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی: معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جمع‌آوری هیئت‌های عزاداری بدون مجوز طی ایام محرم سال‌جاری در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 11 مهرماه در نشست ستاد برگزاری آیین اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد از جمع‌آوری هیات‌های عزاداری بدون مجوز طی ایام محرم سال‌جاری در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: انجام این مهم در راستای نظم بخشی و ساماندهی بهتر مراسم‌هاست.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی و سایر متولیان امر باید با نظارت دقیق و مستمر مانع از عزادارای‌های دیرهنگام و تا نیمه‌های شب از سوی برخی هیات‌های عزاداری در سطح استان شوند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: باید سعی شود تا جهت‌گیری‌ها و رویکرد اصلی در عزاداری‌ها بیشتر به سمت تولید محتوایی، اثربخش و در راستای آگاهی و ترویج فرهنگ صحیح عاشورا و واقعه عظیم کربلا باشد.
محمدی اضافه کرد: مداحان باید با بصیرت‌افزایی واقعی و افزایش سطح دانش معرفتی، مردم و نسل امروز را متوجه اصل پیام واقعه عاشورا و قیام حضرت امام حسین(ع) کنند.
وی یادآور شد: تاکنون بیش از دو هزار و 740 نفر در سامانه سماح و آیین اربعین حسینی در سطح استان نام‌نویسی کرده‌اند که در کشور این رقم اکنون به 220 هزار نفر رسیده است.
captcha