کد خبر: 3535030
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳

اسلام با تشریع حکم حجاب به بهداشت روانی زنان و مردان کمک کرده است

گروه اجتماعی: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: اسلام با تشریع حکم حجاب خواسته به بهداشت روانی زنان و مردان کمک کند.

مصطفی کافی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با اشاره به موضوع حجاب و ترک خودآرایی در انظار عمومی، تصریح کرد: حجاب‌ از ماده‌ حجب‌ به‌ معنای‌ پوشش‌ است‌.
وی افزود: از آثار اوليه رعايت حجاب در جوامع، استحكام نهاد خانواده به عنوان كوچكترين و مهمترين نهاد اجتماعي است و با رعايت اصل حجاب و پوشش در محيط بيرون از خانواده، حريم زن و شوهر حفظ مي شود و خانواده داراي ثبات خواهدشد
 کافی تصریح کرد: خداوند درقرآن کریم به پیامبر اسلام(ص)این چنین می فرماید، به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را از نگاه ناپاک فرو گیرند و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را جز آن مقدار که نمایان است آشکار نکنند.
 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مومن بگو روسری های بلند خود را برخویش فرو افکنند این کار برای این که شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است و اگر تاکنون خطا وکوتاهی از آنان سر زده توبه کنند چرا که خدواند همواره آمرزنده ورحیم است.
کافی گفت: یکی از فضایل اخلاقی درعرصه ی اخلاق جنسی، مسئله ی حجاب و پوشش زنان است این مسئله ،اختصاصی به زنان نداشته و شامل مردان نیز می شود اما نوع پوشش زنان به دلیل ساختار خاص جسمانی شان مورد تاکید بیشتر قرار گرفته است.
وی افزود: در رابطه با حجاب مسائل بسیاری لازم است مورد بحث و بررسی قرار گیرد .و بزرگان دینی در دهه های اخیر به دلیل مخالفتهایی که با این حکم اسلامی شده است دراین باره آثار ارزشمندی از خود بر جای گذاشته اند.
وی گفت: اسلام با تشریع حکم حجاب خواسته است به بهداشت روانی زنان ومردان کمک کند زیرا اگر میان زن ومرد حریمی وجود نداشته باشد و زنان همه زیبایی های خود را در منظر مردان قرار دهند این کار آرامش وامنیت را از اینان خواهد گرفت.
معاون پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش استان اردبیل گفت: همچنین اسلام با حکم حجاب روابط خانوادگی را تحکیم کرده واز فروپاشی نظام خانواده جلوگیری کرده است، بی شک بی حجابی زنان درجامعه موجب سست شدن پایه های روابط خانوادگی خواهد شد.
کافی گفت: همچنین اسلام توانسته حریم اجتماعی را از بی‌عفتی نگه دارد و باعث شخصیت و کرامت زن نیز شده است.
وی گفت: زنان بی‌حجاب برای خود به عنوان یک انسان و شخصیت مستقل ارزش قائل نیستند بلکه نهایت ارزش خود را ازجلب توجه جنسی دیگران می‌دانند یا به تعبیر دیگر بی‌حجابی ازخود کم‌بینی و بی‌شخصیتی زنان بی‌حجاب حکایت دارد.
captcha