کد خبر: 3535154
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

زنگ امر به معروف و نهی از منکر در امیدیه نواخته شد

گروه اجتماعی: زنگ نمادین آغاز هفته امر به معروف و نهی از منکر در دبیرستان شهید فرهادی شهرستان امیدیه با حضور مسئولان آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.

حاتم شریفات، کارشناس مسئول قرآن و عترت اداره آموزش و پرورش امیدیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از آغاز هفته امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان امیدیه خبر داد.

وی با بیان اینکه زنگ نمادین این هفته در دبیرستان شهید فرهادی این شهرستان امروز دوشنبه 12 مهرماه نواخته شده است، افزود: این مراسم با حضور نماینده امام جمعه شهرستان و مسئولان آموزش و پرورش شهرستان برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه در این مراسم محمدرضا چمن‌نژادیان مدیر آموزش و پرورش شهرستان امیدیه پیرامون نهضت امام حسین(ع) و نقش دانش‌آموزان در کسب علم و رشد علمی سخنرانی کرد، افزود: در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام میاحی مسئول دفتر امام جمعه شهرستان در رابطه با چگونگی شناخت راه صحیح و گمراه نشدن مطالبی را بیان کرد.

شریفات با بیان اینکه این مراسم با حضور یکصد دانش‌آموز برگزار شد، افزود: در پایان این مراسم حجت‌الاسلام سجاد شریفات به مداحی پرداخت.

کارشناس مسئول قرآن و عترت اداره آموزش و پرورش امیدیه گفت: از دیگر برنامه‌های اداره آموزش و پرورش شهرستان در این هفته می‌توان به برگزاری همایش زینب پیام‌رسان عاشورا با هدف بیان نقش حضرت زینب در انتقال مفاهیم عاشورا ویژه دبیرستان‌های مقاطع متوسطه 1 و 2 و مرثیه‌سرایی احلی من العسل با هدف بیان شخصیت قاسم بن الحسن(ع) اشاره کرد.

captcha