کد خبر: 3535265
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۸

همکاری شبکه افلاک در برگزاری هفته قرآن و عترت لرستان

گروه هنر: مدیرکل صدا و سیمای لرستان بر همکاری مستمر و تأثیرگذار صدا و سیمای مرکز لرستان در برگزاری هفته قرآن و عترت استان و برنامه‌های معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد بازوند، مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان، عصر دوشنبه، 12 مهرماه با حضور در غرفه معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، واقع در دهمین نمایشگاه کتاب لرستان، با فعالیت‌های این معاونت آشنا شده و در جریان روند برگزاری هفته قرآن و عترت لرستان قرار گرفت.
همچنین وی بر همکاری مستمر و تأثیرگذار صدا و سیمای مرکز لرستان در برگزاری هفته قرآن و عترت استان و برنامه‌های معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، تأکید کرد.
یادآور می‌شود؛ صدا و سیمای مرکز لرستان یکی‌از دستگاه‌های همکار در برگزاری هفته قرآن و عترت لرستان، به‌ویژه برگزاری یادواره شهدای قرآنی استان است.
captcha