کد خبر: 3535298
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳
عباس‌زاده خبر داد:

بقاع متبرکه لرستان؛ میزبان همایش «نهضت بیداری»

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف لرستان از برگزاری همایش «نهضت بیداری» در بقاع متبرکه استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری 12 برنامه در طول اجرای سوگواره بصیرت عاشورایی خبر داد و گفت: هم‌زمان با فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران باوفایش تا پایان ماه صفر اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان 12 برنامه فرهنگی از قبیل تجمع و همایش مردمی را در بقاع متبرکه استان برگزار می‌کند.
وی افزود: در دومین روز از محرم همایش بزرگ «لبیک یا حسین(ع)» با حضور آحاد مردم، در اولین جمعه و پنجمین روز از  ماه محرم همایش «شیرخوارگان حسینی» با حضور مادران و شیرخوارگان، در هشتم محرم همایش «احلی من العسل» با حضور دانش‌آموزان دبیرستانی، در نهم و دهم محرم مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی و در صبح روز 12 محرم ویژه برنامه شهادت امام سجاد(ع) و در عصر همان روز همایش «رهروان زینبی» برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی اوقاف لرستان در خصوص برنامه‌های ماه صفر بیان داشت: در اربعین حسینی موکبی توسط ادارات اوقاف استان‌های لرستان، خوزستان و ایلام در مرز چزابه برپا خواهد شد که  پذیرای از زائران حرم حسینی خواهیم بود.ضمن این‌که برگزاری که قرائت خطبه امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) درقالب همایش «نهضت بیداری» در این روز در بقاع متبرکه برگزار خواهد شد.
عباس زاده تصریح کرد: برگزاری مراسم رحلت رسول اکر(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع) نیز روزهای پایانی ماه صفر را از دیگر برنامه‌های این اداره برشمرد.
captcha