حجت الاسلام والمسلمین نصیر نیکنژاد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به جایگاه ویژه جامعه مداح کشور در پیشبرد اهداف و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده، گفت: در شبکه هیئات مذهبی، چهار رکن را برای هر هیئتی تعریف میکنیم. اولین رکن مدیر هیئت، دوم مداح، سوم روحانی، منبری و سخنران هیئت و چهارمین رکن مربی قرآن است.
وی ادامه داد: هیئت به مجموعهای گفته میشود که متشکل از مردم با نگاه دینی و مذهبی و با رویکرد 100 درصد فرهنگی و تبلیغی است. مهمترین رسالتی را هم که یک تشکل فرهنگی، مذهبی و دینی دارد پرداختن به اولویتهای اجتماع است.
مهمترین اولویتهای فرهنگی و اجتماعی کشور خانواده استمدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: امروز مهمترین اولویتهای فرهنگی و اجتماعی ما برای تعالی و پیشرفت کشور خانواده است. خانواده در واقع مهمترین رکن تربیتی و تعالی یک کشور و نظام است.
وی بیان کرد: طبیعی است که این شبکهها و ارکان در رابطه با تعالی جامعه در حال خدمت و فعالیت هستند، لذا مهمترین مسئلهای که باید به آن در منابر، تریبون، سخنرانیها و پژوهشهایشان در این حوزه بپردازند بحث خانواده و آسیبهایی است که امروز متوجه آن است. لذا باید با همان زبان شیوا، گویا و قابل فهم برای مردم و مخاطبانشان این موضوعات را تشریح کنند.
نیکنژاد تصریح کرد: عموم مردم مخاطب این جامعه بزرگ بخصوص در ماه محرم و صفر هستند حتی افرادی که در طول سال شاید یک بار در مجالس، مسجد و مراسم دینی حضور پیدا نمیکنند اما در ایام محرم حاضر میشوند و نقش مستمع پیدا میکنند، لذا اگر صاحبان منبر وظیفه خود را خوب بشناسد و عمل کند، قطعا، گام بسیار محکمی در راستای تعالی خانواده برداشته شده و از آسیبهای موجود کاسته میشود.
بد اخلاقی از هیچکس پذیرفته نیستمدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در پاسخ به این سوال که از منظر شما برخی بداخلاقیهای مداحان به رسالت و وظیفه آنها و نگاه مردم نسبت به این جامعه آسیب وارد نمیکند، گفت: بد اخلاقی از هیچکس بخصوص، جامعه مداحان، خطبا، روحانیون، تریبون داران، قاریان و از چهرههایی که میخواهند دل مردم را نرم کرده و مردم را به سوی خدا دعوت کنند به هیچ وجه پذیرفته نیست. بد اخلاقی کار ناشایستی است که برای این جماعت بسیار ناشایستهتر است.
تعداد این افراد آنقدر کم است که گویا اصلا وجود ندارندوی با بیان اینکه بد اخلاقیهای معدود افراد این جامعه بزرگ و قابل احترام در مقابل جمع بزرگ و قابل احترام مادحین و مستمعین کشور بیتاثیر است، گفت: در کنار جامعه عظیم مداحان کشور، مبلغین و مبلغات، وعاظ و امثال این موارد که عموما در خدمت تعالی جامعه هستند، تعداد این افراد آنقدر کم است که گویا اصلا وجود ندارند و جای نگرانی به صورت جدی وجود ندارد.