مسئول دارالقرآن مدرسه علوی:
جایگاه قرآن در مدارس علمیه در حال ارتقاء است/ برپایی جلسات حفظ و قرائت
گروه حوزههای علمیه: مسئول دارالقرآن مدرسه علوی با بیان اینکه قرآن در سالهای گذشته درس جنبی بوده است تاکید کرد: این روند رو به تغییر است و جایگاه قرآن در مدارس علمیه در حال ارتقاء است.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی معتمدی، مسئول دارالقرآن مدرسه علمیه علوی در گفت وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: در مدارس علمیه، جو حاکم بیشتر دروس رسمی بوده و هست و کمتر شاهد بودیم که قرآن در محوریت دروس قرار بگیرد.
وی افزود: البته الان نیز درس قرآن درسی جنبی است، اما در مقایسه با چند سال گذشته روند رو به تحولی را شاهد هستیم و امیدواری زیادی برای اهتمام به امور قرآن وجود دارد.
معتمدی با بیان اینکه برنامهریزی آموزشی، مدیریت و اهتمام طلاب سه نقش اصلی در رشد و ارتقاء یک درس را دارد، عنوان کرد: این اهتمام به مقدار زیادی در میان طلاب مدرسه علمیه علوی وجود دارد و مدیریت این مدرسه نیز اهتمام جدی به برنامههای قرآنی فراتر از برنامهریزی درسی حوزههای علمیه دارد.
مسئول دارالقرآن مدرسه علمیه علوی بیان کرد: در گذشته نگاه چندان مثبتی به فعالیتهای قرآنی در مدارس علمیه حوزه وجود نداشته، اما در سالیان اخیر و به ویژه بعد از تدوین نظام آموزشی جدید حوزه این رویکرد تا حدی تغییر کرده و برای رسیدن به حد مطلوب نیاز به زمان است.
معتمدی افزود: الان مدیران و برنامهریزان حوزه به این نتیجه رسیدهاند که قرآن کریم بهترین سلاح تبلیغی برای طلبه است، زیرا قرآن کریم در بعد فنی و هنری و محتوا بهترین منبع برای جذب مخاطبان است.
وی با اشاره به برنامههای دارالقرآن مدرسه علوی تصریح کرد: ما در گذشته نیز یکسری برنامههای قرآنی را برگزار میکردیم، اما با تاکیدات رئیس مدرسه برنامههای فوقالعاده قرآنی در کنار دروس با اهتمام بیشتری برگزار خواهد شد.
معتمدی بیان کرد: تلاش ما بر این است که در طول سال حداقل سه محفل انس با قرآن با حضور قراء مطرح داشته باشیم.
وی افزود: کلاسهای حفظ و قرائت نیز در حال برگزاری است که کلاسهای قرائت یکشنبه شبها و حفظ شنبه، دوشنبه و چهارشنبه در حال برگزاری است. همچنین کلاس مداحی نیز برای علاقهمندان برپا میشود.
معتمدی گفت: کلاسهای خوشنویسی نیز دایر شده است و در پایان هر ترم نیز یک مسابقه قرآنی در رشتههای مختلف با حضور طلاب انجام خواهد شد.