کد خبر: 3536426
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷

استفاده از ظرفیت‌ تشکل‌های دانشجویی در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی

گروه اندیشه: مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد لرستان از برگزاری 15 کرسی آزاداندیشی تا پایان سال‌جاری در دانشگاه ازاد استان خبرداد و گفت: امسال از ظرفیت‌های تشکل‌های دانشجویی در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی استفاده خواهیم کرد و استقبال این تشکل‌ها از این موضوع خوب بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد لرستان شنبه، 17 مهرماه در جمع خبرنگاران از برگزاری 15 کرسی آزاداندیشی تا پایان سال‌جاری در دانشگاه ازاد استان خبرداد و گفت: امسال کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد لرستان در محورهای اقتصاد مقاومتی، ازدواج دانشجویی، انتخابات ریاست جمهوری، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، امر به معروف و نهی از منکر و... برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: دبیرخانه مختص به کرسی‌های آزاداندیشی در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد لرستان تشکیل شده و موضوعات و برنامه‌های مرتبط با بحث کرسی‌های آزاداندیشی را تدریس و اجرا می‌کند.
قدرتی یادآور شد: امسال از ظرفیت‌های تشکل‌های دانشجویی در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی استفاده خواهیم کرد و استقبال این تشکل‌ها از این موضوع خوب بوده است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ادامه داد: 15 کرسی آزاداندیشی با محوریت مباحث بصیرتی و سیاسی ازجمله شعار سال، انتخابات و.... در سال جاری در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد لرستان برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی فضایی برای بیان شبهات و پاسخگویی به دانشجویان ایجاد می‌شود و قطعاً برگزاری دقیق آنها به نفع دانشجویان است.
قدرتی افزود: اهتمام بر این است که کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد لرستان در سطح گسترده و با کیفیت بالا برگزار شود.
captcha