وی افزود: امام سجاد(ع) مردی از تبار نور بود تا نیایش در آئینه وجودش تجلی یابد؛ مردی که ذره ذره هستیاش، الهی و ملکوتی است. ایشان صحیفه تابناک و جاویدان عشق را با زلال اشکهایش در کتابچه عالم نگاشت.
رئیس تبلیغات اسلامی سنندج بیان کرد: حضرت امام زینالعابدین(ع) نیز بهعنوان یک امام و معصوم در زندگی اجتماعی خود ترسیمی کامل از فضائل بیپایان یک انسان کامل ارائه کرد و در واقع تجسم عینی تمام مکاتب بود.
وی با اعلام اینکه این بزرگواران اعتدال کامل و جامعیت تمام را در عمل به دستورات اسلام بهمنصه ظهور رساندهاند، عنوان کرد: نه گرایش به مسائل اجتماعی آنها را از توجه به عبادت و شب زندهداری و راز و نیاز با خداوند باز میدارد و نه مانند راهبان و صوفیان جامعه را ترک کرده و به طور مطلق نسبت به آنچه در جامعه میگذرد بیتوجه باقی میمانند، از این مهمتر تمام عملکرد اجتماعی آنان با رنگ الهی رنگآمیزی شده است.
حجتالاسلام منتشلو با اشاره به اینکه علیبنالحسین(ع) فقیهترین و باتقواترین و برترین مردم و صاحب بالاترین کمالات انسانی است، بیان کرد: حضرت زینالعابدین(ع) با عملکرد خود در خلال مدت امامت، که خلوص و توحید در آن موج میزد، با زنده کردن دوباره ارزشهای متعالی مکتب، در واقع خود اوج تجسم عینی تمام مکتب شد.
وی با اشاره به جایگاه رفیع معارف اسلامی در همه امور بشری یادآور شد: صحیفه سجادیه مجموعه کاملی از راهها و الگوهای زیستن متعالی را به انسانها نشان داده است.