کد خبر: 3537122
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲

آغاز فعالیت کانون جرعه نور در دانشگاه آزاد دزفول

گروه فعالیت‌های قرآنی: کانون جرعه نور در راستای گسترش فعالیت‌های قرآنی و نماز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول آغاز به کار کرده است.

محمد فارغ، کارشناس فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: در راستای گسترش فعالیت‌های قرآنی کانون جرعه نور در این واحد دانشگاهی آغاز به کار می‌کند. این کانون با هدف ترویج فعالیت‌های مرتبط با موضوعات نماز و قرآن با حضور مسئولان دانشگاهی آغاز به کار خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه عطاالله صافی دبیر این کانون خواهد بود، افزود: در دانشگاه‌های آزاد دیگر شهرستان‌ها مشابه همچنین کانونی مشغول به فعالیت است و کانون جرعه نور در این واحد زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی به فعالیت می‌پردازد.

فارغ در شرح وظایف و دستورالعمل‌های این کانون فرهنگی و مذهبی بیان کرد: برگزاری اقامه نماز، برگزاری مراسم ادعیه، مناسبت‌های مذهبی و مربوط به ائمه اطهار، برگزاری برنامه‌هایی با موضوع نماز جهت جذب دانشجویان، کارگروه قاریان قرآن کریم، کارگروه مؤذنین و مکبّرین از جمله برنامه‌های کانون جرعه نور خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی، فرهنگی و قرآنی توسط این کانون گفت: تولید محصولات فرهنگی و هنری با موضوع نماز شامل تئاتر، سرود، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی و تهیه و چاپ نشریه در دستور کار کانون فرهنگی و مذهبی جرعه نور است و دانشجویان این واحد آموزشی در هر کدام از کارگروه‌ها که مایل به همکاری باشد می‌توانند عضو شوند.

captcha