کد خبر: 3537224
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶

برنامه‌ عزای حسینی در شعبه نامجو جامعةالقرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: برنامه سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در شعبه نامجوی جامعةالقرآن در حال برپایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با دهه اول ماه محرم‌الحرام، شعبه نامجوی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةآلقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) استان تهران مراسم عزاداری و سینه‌زنی با سخنرانی اساتید و قرآن آموزان و حفاظ و خانواده‌های قرآن‌آموزان و حافظان دوره حفظ تخصصی یکساله برگزار می‌کند.
این مراسم که صبح‌ها از ساعت 7:45 تا 8:45 برپا می‌شود با قرائت زیارت عاشورا و نوحه‌سرایی محمد طاهری، علی طاهری، سبحان قادری، محمد عبدی و علی رباط میلی همراه است. همچنین پایان بخش این برنامه اطعام سفره اباعبدالله الحسین(ع) است.
همچنین در خبر دیگری از این شعبه واحد آقایان آمده است، مسابقه سراسری راه‌آهن سراسر کشور که در  مجتمع پارمیس شهر ساری برگزار شد با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین طباطبایی و اختتامیه آن نیز با همکاری واحد آقایان جامعةالقرآن و با اجرای محمدهادی اسلامی و محمدعلی اسلامی همراه بود.
شعبه نامجو جامعةالقرآن در ابتدای خیابان انقلاب، خیابان نامجو، کوچه آغاسی اصفهانی قرار دارد. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 77633027 تماس بگیرند.
captcha