کد خبر: 3537964
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳

برگزاری مراسم دهه دوم ماه محرم در امامزاده هادی‌(ع)

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوجبلاغ از برگزاری مراسم دهه دوم ماه محرم با حضور مداحان و چهره‌های برجسته کشوری و استانی در آستان مقدس امامزادگان هادی و علی النقی(ع) ینگی‌امام خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین سراغی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوجبلاغ از اجرای برنامه‌های دهه دوم ماه محرم در بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد و گفت: مراسم شب هفتم سید و سالارشهیدان در سطح 6 بقعه شهرستان برپا می‌شود.
وی به شرح اسامی امامزادگان پرداخت و گفت: مراسم در امامزادگان جعفر(ع) هشتگرد، هادی(ع) ینگی امام، هاشم(ع) عرب آباد، یحیی(ع) دوزعنبر، حسین(ع) کردان و سلیمان(ع) خور برگزار خواهد شد.
وی افزود: برنامه شاخص دهه دوم نیز تا تاریخ 29 مهرماه هرشب از ساعت 19:30 با حضور مداحان و چهره‌های برجسته کشوری و استانی در آستان مقدس امامزادگان هادی و علی النقی(ع) ینگی‌امام برقرار خواهد شد.

اسماعیل کیان
captcha