کد خبر: 3538165
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹

ثبت‌نام بیش از 1 هزار نفر در آزمون قرآن و عترت استان قزوین

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از ثبت نام بیش از 1 هزار نفر در پانزدهمین آزمون سراسری قران و عترت در استان قزوین خبر داد.

منیره مطهری،  مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در گفت‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه بیش از 1 هزار نفر در آزمون قرآن و عترت استان قزوین ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام برای حضور در آزمون سراسری قرآن و عترت نیز تمدید شده است.
وی افزود: ثبت نام برای حضور در پانزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت وزارت ارشاد به مدت ۱۰ روز تمدید شده و تا پایان مهرماه ادامه خواهد داشت.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین  تأکید کرد: ثبت نام برای کارمندان دولت تا 15 آبان ماه و برای موسسات نیز تا پایان مهر تمدید شده است.
وی عنوان کرد: شرکت کنندگان در این آزمون در چهار گروه حفظ، ترجمه و مفاهیم، تدبر در قرآن و معارف قرآن و اهل بیت(ع) حضو می یابند.
این مسئول همچنین با بیان اینکه بیش از هزار نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: 329 نفر برای آزمون فهم قرآن و 715 نفر نیز از موسسات برای آزمون قران و عترت ثبت نام کرده اند.
مطهری تأکید کرد: این آزمون در 18 رشته حفظ یک جزء، سه جزء، پنج جزء، ۱۰ جزء، ۱۵ جزء، ۲۰ جزء، حفظ جزء ۳۰، حفظ کل قرآن کریم، مفاهیم مقدماتی و تکمیلی در پنج رشته، تدبر جزء ۲۹، تدبر جزء ۳۰ قرآن کریم، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه و اصول عقاید امامت برگزار می شود.
وی با بیان اینکه امسال و در آزمون پانزدهم دو رشته اضافه شده است، بیان کرد: رشته ای مربوط به بخش کارکنان دولت و نیز رشته اصول و عقاید امامت، در بخش کارکنان به این آزمون اضافه شده که  آزمون آن یک روز قبل از آزمون اصلی برگزار می شود و برای شرکت کنندگان، ۲۸ ساعت آموزش ضمن خدمت در نظر گرفته می شود.
گفتنی است علاقه مندان برای ثبت نام و حضور در این آزمون  می توانند به آدرس http://www.quranedu.ir/ مراجعه کنند.

captcha