کد خبر: 3538269
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵

نخستین دانشجوی محجبه در کالج نظامی آمریکا

گروه بین‌الملل: «سانا حمزه»، نخستین دانشجوی مسلمان محجبه‌ای است که مجوز پوشیدن حجاب را به همراه یونیفرم کالج نظامی آمریکایی «نوریچ» در ایالت «ورمانت» دریافت کرده است.

نخستین دانشجوی محجبه در کالج نظامی آمریکا
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «دیلی میل»، سانا حمزه، دانشجوی 18 ساله مسلمان که آرزو داشت میراث خانوادگی نظامی بودن را همراه با پایبندی به قانون اسلامی حجاب حفظ کند، موفق شد با گرفتن مجوز پوشش حجاب اسلامی به همراه یونیفرم از کالج نظامی نوریچ، ادامه تحصیل دهد.
مادربزرگ حمزه از افسران نیروی هوایی، پدربزرگ‌هایش از افسران نیروی دریایی مجمع‌الجزایر «پورتوریکو» و پدرش، افسر نیروی پلیس در فلوریدا است. وی برای ادامه تحصیل در رشته افسری ابتدا به دانشگاه «سیتادل» در کارولینای جنوبی درخواست داشتن حجاب را داد اما با مخالفت دانشگاه مواجه شد، اما کالج نوریچ با درخواست وی موافقت کرد.
وی گفت: زمانیکه با حجاب اسلامی در جامعه حضور پیدا می‌کنم، همه به چشم یک دشمن به من نگاه می‌کنند و حتی حرف‌های کینه‌توزانه می‌زنند اما در این دانشگاه هرگز چنین برخوردهایی ندیده‌ام.
کالج نظامی نوریچ، دانشگاهی خصوصی است که در «نورث‌فیلد» ایالت «ورمانت» قرار دارد که در سال ۱۸۱۹ با ارائه آموزش در زمینه ادبیات آمریکا و علوم و آکادمی نظامی تأسیس شد.
این دانشگاه قدیمی‌ترین کالج آموزشی نظامی در آمریکا بوده و به همین علت توسط وزارت دفاع ملی آمریکا به عنوان «مهد آموزش افسران رزرو» نامیده می‌شود.
captcha