کد خبر: 3538331
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶

حمایت 13 هزار و 750 حامی نیکوکار از ایتام زیرپوشش کمیته امداد یزد

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد گفت: 13 هزار و 750 حامی نیکوکار سرپرستی یک‌هزار و 584 یتیم تحت حمایت کمیته امداد استان یزد را در قالب طرح اکرام عهده‌دار هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد یزد، غلامرضا مشعلچی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه طرح محسنین از جمله طرح‌های مشارکتی کمیته امداد برای حمایت از خانواده‌های نیازمند غیریتیم دارای سرپرست بیمار و ازکار افتاده است اظهار کرد: هم اکنون افزون بر 4 هزار حامی نیکوکار در استان یزد حمایت یک هزار و 101 خانوار را در قالب طرح محسنین عهده دار هستند و طی 6 ماهه نخست سال جاری افزون بر چهار میلیارد و 343 میلیون ریال بصورت کالا و خدمات توسط این حامیان خیراندیش به خانواده‌های تحت حمایت اهدا شده است.
وی با بیان اینکه سرانه ماهیانه پرداختی به هر مددجو در قالب طرح محسنین بیش از 432 هزار ریال است افزود: طرح‌های کوثر(تامین جهیزیه)، شفاء(کمک به درمان مددجویان)، مفتاح الجنه(بازدید مسئولان از منازل مددجویان)، جشن نیکوکاری و عاطفه‌ها، شوق زیارت( مشارکت در اعزام مددجویان به سفرهای زیارتی)، رضوان( کمک به احداث منزل مددجویان)، صدقات، زکات، اطعام، فطریه و کفاره، نذر قربانی و عقیقه از دیگر طرح‌های مشارکتی این نهاد است و مردم خداجوی استان یزد می‌توانند با مشارکت در این طرح‌ها از برکات دنیوی و اخروی آن بهره‌مند شوند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد با اشاره به مشارکت خوب حامیان نیکوکار استان یزد در طرح اکرام بیان کرد: حامیان نیکوکار استان یزد طی شش ماهه ابتدای سال جاری بیش از 20 میلیارد و 695 میلیون ریال در قالب طرح اکرام ایتام به ایتام تحت تکفل خود اهدا کردند.
وی با بیان اینکه هم اکنون تعداد 13 هزار و 750 حامی نیکوکار سرپرستی یکهزار و 584 یتیم تحت حمایت کمیته امداد استان یزد را در قالب طرح اکرام عهده دار هستند افزود: طرح اکرام ایتام یکی از طرح‌های فعّال در حوزه مشارکت‌های مردمی این نهاد است که بر اساس آن خیران می‌توانند با پرداخت حداقل ۳۰۰ هزار ریال به صورت ماهیانه، حمایت مادی و معنوی یک یا چند یتیم تحت پوشش را به عنوان فرزندان معنوی خود عهده دار شوند.
مشعلچی گفت: تعداد حامیان طرح‌های محسنین و اکرام ایتام در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد رشد داشته است.
captcha