کد خبر: 3538690
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

ناکامی استان مرکزی در اولین روز رقابت‌های مسابقات سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: امیر غفاری، نماینده استان مرکزی در رشته دعاخوانی در اولین روز مسابقات سراسری قرآن اوقاف، نتوانست موفقیتی کسب کند، دومین نماینده استان نیز امروز، 27 مهرماه در رشته اذان به رقابت خواهد پرداخت.

به ‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مرحله کشوری سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف، از 26 مهرماه در زیباکنار استان گیلان در حال برگزاری است.
روز گذشته، 26 مهرماه به عنوان اولین روز رقابت‌ها، متسابقین رشته‌های تواشیح، مدیحه سرایی و دعاخوانی به رقابت پرداختند، استان مرکزی در رشته‌های تواشیح و سرایی نماینده‌ای نداشت اما در رشته دعاخوانی امیرغفاری به عنوان نماینده استان مرکزی به رقابت پرداخت اما متأسفانه نتوانست موفقیتی به دست آورد تا استان مرکزی در اولین روز رقابت‌ها ناکام بماند.
امروز، 27 مهرماه، مسابقات در رشته اذان برگزار می‌شود که استان مرکزی حمیدرضا محمودی را در این رشته اعزام کرده است.
یادآور می‌شود، در رشته دعاخوانی نصرالله بریچی از استان خوزستان، حسین یزدان‌پناه از استان قم، مهدی خطیب از استان البرز، سیدمصطفی موسوی از استان بوشهر و حسن کاری از استان خراسان جنوبی به ترتیب مقام‌های اول تا پنجم سی‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم را به خود اختصاص دادند.

captcha