کد خبر: 3538786
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

برپایی شب شعر عاشورایی و نمایشگاه عکس در منطقه 13 تهران

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره فرهنگی شهرداری منطقه 13 از برپایی شب شعر عاشورایی و نمایشگاه عکس تا پایان دهه سوم محرم در سطح محلات و مراکز فرهنگی این منطقه خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سعید منتظر‌المهدی، رئیس اداره فرهنگی شهرداری منطقه 13 با اشاره به برگزاری ویژه برنامه‌های ماه محرم در سطح نواحی و محلات گفت: شب شعر عاشورایی و نمایشگاه عکس تا پایان دهه سوم محرم در سطح محلات و مراکز فرهنگی منطقه برگزار می‌شود.
به گفته وی برپایی نمایشگاه عکس عاشورایی در سطح نواحی و محلات سیزده گانه، برگزاری سوگواره هنری با هدف تجليل از پديدآورندگان آثار هنری در حوزه عاشورا ، نمايش فيلم كوتاه عاشورايی در سرای محلات، برگزاری يادواره شهدا ويژه محلات شهر تهران با محوريت شهرداران نواحی و مشاركت يكی از محلات ناحيه، بازديد و تجليل از خانواده معظم شهداء و ايثارگران در طول ماه محرم، برگزاری مراسم نمادين خطبه خوانی حضرت زينب(س) در سرای محله زاهد گیلانی و... از جمله برنامه هایی است که در طول ایام محرم در سطح منطقه سیزده در حال برگزاری است.
رئیس اداره فرهنگی شهرداری منطقه 13 فضاسازی تبليغی عمومی شهر با محوريت پيام عاشورايی حسينی، آموزه‌های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، ارسال پيامک با مضامين كوتاه از پيام‌های عاشورايی به شهروندان با عنوان نسیم کربلا، برپايی كلاس‌های بصيرت‌افزايی با رويكرد پيام‌های عاشورايی در سرای محلات با حضور اساتيد حوزه و دانشگاه تحت عنوان خیمه‌های معرفت حسینی از دیگر اقدامات انجام شده بر شمرد.
هاله حاتمی
captcha