کد خبر: 3538986
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۸

سمنانی‌ها اسکان و تغذیه 20 هزار زائر در کربلا و نجف را تأمین می‌کنند

گروه اجتماعی: معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان گفت: فراهم کردن تغذیه و اسکان بیش از 20 هزار زائر در کربلای معلی و نجف اشرف برعهده استان سمنان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمود قنبری امروز 27 مهرماه در جلسه ستاد اربعین استان سمنان با اشاره به تعداد زائرین استان سمنان در اربعین سال گذشته اظهار کرد: سال گذشته بیش از 6 هزار زائر از استان در مراسم اربعین حضور داشتند.
وی با بیان اینکه پیش`بینی می‌شود امسال تعداد زائرین افزایش یابد افزود: برای حضور بیش از 12 هزار نفر در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی سال جاری برنامه ریزی صورت گرفته است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان  با بیان اینکه اعزام زائرین استان سمنان از طریق مرز چذابه به کربلای معلی و نجف اشرف صورت می گیرد، افزود: با عبور از این مرز ترافیک کمتر خواهد شد و زائرین راحت تر عبور خواهند کرد.
قنبری با تاکیدبر ساماندهی و تضمین امنیت مسافران توسط دستگاه های اجرایی در استان گفت: تکریم به زائران باید در اولویت کاری دستگاه های اجرایی باشد.
وی با اشاره به جمع آوری کمک های مردمی برای برگزاری این راهپیمایی بیان کرد: تبلیغات اسلامی،  اوقاف  و امور خیریه و کمیته امداد نقش مهمی در جمع آوری کمک های مردمی داشته و دارند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان  گفت:  فراهم کردن تغذیه و اسکان بیش از 20 هزار زائر در کربلا معلی  و نجف اشرف برعهده استان سمنان است.
captcha