کد خبر: 3539298
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶

حاشیه‌هایی از جنس باران برای شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن

گروه مسابقات: بارش باران در سومین روز مسابقات سراسری قرآن کریم همچنان ادامه داشت، بارش باران در این روز باعث شد تا اکثر قاریان و حافظان قرآن کریم برای جلوگیری از سرماخوردگی، بیشتر با سر و گردنی پوشیده شده، دیده شوند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به رشت، سومین روز مسابقات سراسری قرآن که این روزها در زیباکنار رشت در حال برگزاری است، همچون روزهای گذشته همراه با بارش باران به کار خود پایان داد. این روز نیز همچون روزهای گذشته دارای برخی حواشی بود که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.
در این روز همچون روزهای قبل شاهد بارش باران از بعدازظهر بودیم، بارش نسبتاً شدید باران باعث شده بود تا بسیاری از شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات انتقاداتی در مورد میزبانی استان گیلان در این برهه از سال داشته باشند. با توجه به این شرایط اکثر قراء و حفاظ قرآن کریم با سر و گردنی پوشیده شده در محوطه برگزاری مسابقات به چشم می خورند.

مسابقات سراسری قرآن سیو نهمین دوره حاشیه ها
یکی دیگر از حاشیه های این روز توسط گربه ای که در حاشیه رستوران محل برگزاری مسابقات، زندگی می کند، رقم خورد. در محوطه رستوران مجتمع زیباکنار گربه ای زیبا حضور دارد که بسیاری از شرکت کنندگان در رقابت ها به طرح دوستی با این گربه پرداخته و مقداری از غذای خود را برای این گربه نگه می دارند. این گربه بر اساس عادت طی چند روز گذشته و در زمان صرف نهار متسابقان در مکان مشخصی مستقر می شود تا مورد ابراز احساسات و محبت متسابقان قرار گیرد.
در سومین روز مسابقات همچنان شاهد تأخیرها هستیم، در این روز و در نوبت صبح در دو بخش حفظ کل و حفظ 20 جزء قرآن کریم که باید تا زمان اذان ظهر پایان می یافت، تا دقایقی بعد از اذان نیز ادامه یافت و جالب اینکه در زمان اذان نیز مسابقات قطع نشده و ادامه داده شد. در هر دو این رشته ها حدود چهار شرکت کننده اجرای خود را بعد از اذان ظهر انجام دادند. قبل از اجرای شرکت کنندگان رشته حفظ بیست جزء از آنها در مورد اینکه بیست جزء اول را حفظ هستند یا بیست جزء دوم سوال می شد و با توجه به پاسخ، سوالات مطرح می شد.
پنجشنبه////حاشیه هایی از جنس باران برای شرکت کنندگان مسابقات قرآن

در این روز همچنین شاهد اجراهای مطلوبی از سوی شرکت کننده ها بودیم. در رشته حفظ کل تذکرهای کمی از سوی داوران به متسابقان داده شد. در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم نیز شرایط به همین صورت بود. در رشته قرائت نیز در این روز تعدادی از چهره ها تلاوت داشتند که مورد توجه حاضران در سالن مسابقات قرار گرفت.
ممانعت از رفت و آمد آزادانه خبرنگاران و عکاسان خبری در سالن محل برگزاری مسابقات یکی از حاشیه های این روز بود، البته این مهم ترین مشکلی است خبرنگاران با آن دست و پنجه نرم کرده اند. هرچند که این مشکل محدود به این روز نبوده و در روزهای قبل نیز شاهد این وضعیت بوده ایم، با این وجود شرایط در روز سوم مقداری تشدید شد.
در این دوره از مسابقات «رضانژاد تبریزی» که سال قبل بالاترین نمره را در رشته حفظ کل به دست آورده بود، امسال نیز در مسابقات حاضر شده است، اگر سال گذشته سطح بندی صورت نمی گرفت و بر اساس نمرات، نفرات برتر اعلام می شدند، امسال به این شرکت کننده اجازه حضور در مسابقات داده نمی شد. اما سطح بندی و آزمون انتخاب افراد برای حضور در رقابت های بین المللی باعث شد تا این شرکت کننده به مسابقات بین المللی کرواسی اعزام شود و آنجا هم رتبه سوم را به دست بیاورد. چنین وضعیت جالبی تا کنون در طول مسابقات تکرار نشده است، این موضوع روز گذشته نیز سوژه برنامه تلویزیونی رصد قرار گرفت.
در سومین روز مسابقات سراسری قرآن سه نفر از نمایندگان استان گیلان در رشته قرائت تحقیق تلاوت داشتند که در زمان تلاوتشان سالن مملو از جمعیت بود، این سه شرکت کننده به شدن مورد تشویق حاضران در سالن مسابقات قرار گرفتند که واکنش مجری مراسم را به دنبال داشت به طوری که وی از تماشاگران خواست تا سایر متسابقان را با همین حرارت تشویق کنند.
پنجشنبه////حاشیه هایی از جنس باران برای شرکت کنندگان مسابقات قرآن
در این دوره از مسابقات شاهد حضور دو روحانی در رقابت ها هستیم که یکی از آنها در رشته قرئت تحقیق و دیگری حفظ کل قرآن کریم شرکت دارند، به نظر می رسد با کسب رتبه اول مسابقات سراسری قرآن توسط «حجت الاسلام محمدمهدی رجبی» در سال 93 در تبریز به مرور شاهد حضور تعداد بیشتری از روحانیون در مسابقات سراسری قرآن خواهیم بود.
captcha