کد خبر: 3539797
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

پوشش و عفاف یک گرایش فطری بین زنان و مردان است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با اشاره به اینکه حجاب و عفاف در دین مبین اسلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: پوشش و عفاف یک گرایش فطری بین زنان و مردان است

حجت‌الاسلام علی‌محسن منتشلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: گرایش به پوشش و عفاف یک گرایش فطری بین زنان و مردان است و میزان و شکل گرایش به پوشش و عفاف رابطه مستقیمی با اخلاق و فرهنگ جوامع داشته و دارد.

وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف در دین مبین اسلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، افزود: اسلام به‌عنوان آخرین دین الهی برای حفظ فرد و جلوگیری از انحرافاتی که سرچشمه آنها بی‌حجابی و بی‌عفتی و عدم رعایت پوشش صحیح بوده، برنامه‌ای را ارائه داده است که شامل همه افراد بشر اعم از مرد و زن است.

حجت‌الاسلام منتشلوعنوان کرد: در سرزمین‌های مختلف، انسان‌هایی که به ارزش‌های اخلاقی اعتقاد بیشتری داشته‌اند. از پوشش کامل‌تر و متین‌تری استفاده کرده‌اند و هر قدر سطح ارزش‌های اخلاقی در آن جوامع پایین آمده، پوشش مردان و زنان نیز در سطح پایین‌تری قرار گرفته و شکل نامناسبی پیدا کرده است.

وی با اعلام اینکه زن جلوه‌ای از جمال، محبت، خلاقیت و ربوبیت الهی و رکن اساسی در تعلیم و تربیت است، افزود: اگر زنان به این منزلت واقف شوند و در پاسداری از آن بکوشند فرایند تربیتی و شخصیتی آنان و همه اجتماع سالم مانده و به‌خوبی پیش می‌رود.

captcha