به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بینالمللی اسلامی(اینا)، این سمینار که میزبان «یوسف الأوزبکی»، مدیر بخش نسخ خطی کتابخانه مسجدالاقصی و تعدادی از اساتید و دانشجویان بود، به همت کمیته فعالیتهای فوق برنامه دانشکدههای قرآن و تبلیغات دانشگاه قدس برگزار شد.
«جمال عبدالجلیل»، رئیس کمیته فعالیتهای فوق برنامه دانشکدههای قرآن و تبلیغات دانشگاه قدس در ابتدای این سمینار اظهار کرد: علمای ما ثروت بزرگ و ارزشمندی برای ما به یادگار گذاشتهاند که هزاران کتاب خطی موجود در تعداد زیادی از کتابخانههای خصوصی و عمومی در فلسطین و بیتالمقدس از جمله این میراث ارزشمند است.
«یوسف الأوزبکی»، مدیر بخش نسخ خطی کتابخانه مسجدالاقصی نیز ضمن سخنانی در این سمینار گفت: 80 درصد نسخ خطی موجود در کتابخانه مسجدالاقصی به عصر عثمانی بر میگردد و 19 درصد نیز متعلق به عصر مملوکی است و تنها یک درصد نسخ خطی این کتابخانه به عهد ایوبی برمیگردد.
وی در ادامه به بیان نمونههایی قدیمی از نسخ خطی از جمله نسخههای دستنویس قرآن و مهمترین کتب دستنویس فقهی از جمله کتاب «المستصفی فی علم الأصول» امام محمد غزالی پرداخت و دانشجویان را به تحقیق بیشتر درباره نسخ خطی برای تبیین تاریخ امت اسلام تشویق کرد.