کد خبر: 3541435
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳

حضور کتاب «نامیرا» در جامع‌ترین عبادت هفته اشکنان

کانون خبرنگاران نبأ: همزمان با آخرین جمعه ماه محرم الحرام و سنگینی سینه‌های عزاداران حسینی از داغ عاشورا نامیرا به جمع نمازگزارن این هفته اشکنانی قدم گذاشت.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، کتابخانه قائمیه شهرستان اشکنان با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه اشکنان هر هفته یک کتاب با موضوعات روز و موضوعات مرتبط با مناسبت‌های هفته جدید را به نمازگزاران معرفی می‌کند.
در فصل دانایی این هفته کتابخانه قائمیه اشکنان کتاب نامیرا، اثر صادق کرمیار از انتشارات نیستان معرفی شد و  بخش‌هایی از کتاب نیز قرائت شد.
کتاب نامیرا داستانی شخصیت‌محور است و از عقبه تحقیقی درستی بهره برده است.
باید رمان را بخوانیم تا بفهمیم داستان کوفیان که چگونه به فکر دعوت امام می‌افتند بعداً پا پس می‌کشند و آدم‌هایی که تا دیروز مشتاق استقبال از پسر پیامبر و علی(ع) بودند، ناگهان با زرق و برق سکه‌های پسر مرجانه پشت او را خالی کردند، سفیرش را کشتند و بزرگان کوفه ناگهان یار قدیمی ابن‌زیاد شدند؟
آن وقت بود که می‌فهمیم عمرو بن‌حجاج، از سردرمداران دعوت امام به کوفه که سعی می‌کرد سپاهی برای امام تهیه کند، چگونه با یک جلسه نشست و برخاست با والی خناس کوفه یک شبه از دوست به دشمن تبدیل می‌شود و سعی و همتش را بر این می‌گذارد که مقابل یاران امام حتی اگر دختر و دامادش باشند، بایستد؟
با خواندن «نامیرا» می‌فهمیم بخشی از انبوه مردمی که به امام نامه نوشتند حضور امام را برای منافع شخصی خود می‌خواستند. امضاها به خاطر درد دین نبود بلکه برای طایفه‌ای سؤال این بود که چرا معاویه شام را برتر از کوفه دانسته است.
نامیرا یک دوره‌ فتنه‌شناسی است برای کسانی که در پی حق هستند و می‌خواهند بدانند که حق و باطل چگونه جابه‌جا می‌شوند. که حتی «عبدالله بن‌عمیر» با آن همه سابقه در جهاد با کفار تردید می‌کند که چرا پسر پیامبر به مقابله با یزید برخاسته است؟
در دل داستان، قصه‌ای عاشقانه هم هست. آنجایی که سلیمه دختر عمرو بن‌حجاج با ربیع پیمان زناشویی می‌بندد و خوشحال است که همسرش محب علی و اولاد اوست و خشمگین می‌شود که چرا پدرش به حسین(ع) پشت کرده است.
حسین قاسمی

captcha