کد خبر: 3541642
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸
کرمی:

سرمایه‌گذاری روی کودکان قرآنی چراغ مسابقات را روشن نگه می‌دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارنده رتبه ممتاز حفظ کل سی‌و‌نهمین دوره مسابقات قرآن با اشاره به چهره‌های تکراری مسابقات قرآن گفت: خودباوری یکی از عوامل مهم ظهور استعداد قرآنی است، مسابقات مختلف قرآن ویژه نوجوانان و کودکان منجر به تربیت نخبگان و ظهور چهره‌های جدید می‌شود، سرمایه‌گذاری بر این استعداها، چراغ مسابقات و محافل قرآنی را روشن نگه می‌دارد.

ابوذر کرمی، دارنده رتبه ممتاز حفظ کل سی‌و‌نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به روند مسابقات حفظ و قرائت گفت: این مسابقات در مراحل مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی برگزار می‌شود، در مرحله مقدماتی بیشتر حسن حفظ مورد اهمیت است و در مرحله نهایی امتیازات در قالب ممتاز و عالی تعریف می‌شوند.
وی تصریح کرد: هیئت داوران اطلاعی از نام و شهرت متسابق ندارد، تنها با کد در ارتباط هستند و صدای متسابق هنگام تلاوت را می‌شوند؛ ازاین رو هیچگونه اغماضی در داوری‌ها وجود نخواهد داشت اما اگر متسابقی نسبت به داوری اعتراض داشته باشد رسیدگی خواهد شد.
کرمی با اشاره به اینکه حفظ کل در مرحله بین‌المللی نیز برگزار می‌شود افزود: برای انتخاب متسابق در رشته حفظ کل برای مرحله بین‌المللی در ابتدا اردویی برگزار خواهد شد، تعدادی از متسابقینی که توانسته بودند به مرحله فینال راه یابند در این اردو و آزمون بسیار تخصصی حفظ کل شرکت می‌کنند و آنجا مشخص می‌شود چه کسی جواز ورود به مرحله بین‌المللی که در سالن اجلاس برگزار می‌شود را به دست می‌آورد.
وی با اشاره به چهره‌های تکراری در مسابقات قرآن گفت: باید تربیت چهره‌های قرآنی جدید برای حضور در مسابقات مهمی چون اوقاف را جدی بگیریم، چهره‌های قرآنی که در حال حاضر در مسابقات حضور دارند تا مدت محدودی می‌توانند افتخار آفرین باشند، با تربیت نوجوانان باید کاری کنیم که درخشش استان در همه حال مشهود باشد، این کار نیازمند این است که متولیان امر با همراهی مربیان، کودکان را برای سال‌های نه چندان دور آماده کنند.
کرمی استعداد نوجوانان و کودکان استان در حوزه قرآن را قابل قبول دانست و گفت: اگر مسئولان و مربیان قرآن در یک مسیر قدم بردارند و با همت و عزم مضاعف استعدادها را به سمت اهداف قرآنی هدایت کنند قطعاً نتیجه بهتری خواهیم گرفت.
وی افزود: خودباوری یکی از عوامل مهم ظهور استعدادهای قرآنی است، خوشبختانه برگزاری مسابقات مختلف قرآن توسط آموزش‌وپرورش، تبلیغات اسلامی و ارشاد برای دانش‌آموزان نشان دهنده توجه به نسل نوجوان و کودک در حوزه قرآن است این امر در آینده منجر به تربیت نخبگان و ظهور چهره‌های جدید می‌شود.
دارنده رتبه اول چهارمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان جهان در پایان عنوان کرد: کشف استعداهای درخشان و سرمایه‌گذاری روی کودکان و نوجوانان، چراغ مسابقات و محافل قرآنی را روشن نگه می‌دارد البته تنها کشف و سرمایه‌گذاری کافی نیست بلکه با حمایت دولت خود قرآن‌آموز نیز باید تلاش مضاعف و همت بلند داشته باشد و متولیان قرآن نیز زمینه تلاش را با برگزاری دوره‌های آموزشی و استفاده از مربیان حاذق فراهم آورند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
0
0
با سرمایه گذاری روی کودکان قرآنی در آینده شاهد نتایج خوبی خواهیم بود
captcha