کد خبر: 3542285
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان عنوان کرد:

برگزاری جشنواره قصه‌گویی با هدف نهادینه‌سازی سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی

گروه اجتماعی: حسن‌پور با اشاره به برگزاری نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی کودک و نوجوان در رشت، گفت: این جشنواره در راستای نهادینه‌سازی سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی برگزار می‌شود.

علی پورحسن، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان امروز، 10 آبان حاشیه نوزدهمین جشنواره استانی قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان در رشت در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: در فراخوان برگزاری این جشنواره 145 قصه با موضوع آزاد و درون مایه آموزشی تربیتی و همچنین ‌قصه‌هایی با محورهای موضوعی سبک زندگی ایرانی – اسلامی و رضوی به دبیرخانه جشنواره قصه‌گویی ارسال شد.

وی ارتقای کمی و کیفی فعالیت قصه‌گویی، ایجاد بستری مناسب برای هم‌افزایی فعالان این حوزه و ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی در کودکان و نوجوانان را از اهداف برگزاری این جشنواره دانست.

پورحسن بیان کرد: قصه‌های برتر نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان به کانون پرورش فکری کشور ارسال می‌شود.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی کودک و نوجوان گیلان فردا، 11 آبان به کار خود پایان خواهد داد، عنوان کرد: این جشنواره با هدف ارتقای کمی و کیفی فعالیت قصه‌گویی در کودکان و نوجوانان و ایجاد بستری برای هم‌افزایی این حوزه در راستای نهادینه‌سازی سبک زندگی ایرانی – اسلامی است.

captcha