کد خبر: 3542290
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
ناصری خبر داد:

پارکینگ‌های مهران آماده پارک ۲۰۰ هزار خودرو زائران اربعین

گروه اجتماعی: فرماندار مهران گفت: پارکینگ‌های مهران برای پذیرش بیش از ۲۰۰ هزار خودرو آماده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، مراد ناصری، فرماندار مهران، امروز دهم آبان ماه در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران، اظهار کرد: با تدابیر اندیشیده شده هیچ‌گونه نگرانی در خصوص پارک خودروها در ایام اربعین نخواهیم داشت و پارکینگ‌های تدارک دیده ‌شده ظرفیت حدود 200 هزار دستگاه خودرو را دارند.
وی با بیان اینکه 250 هکتار زمین برای پارکینگ خودرو سواری در ایام اربعین حسینی اختصاص داده ‌شده است، افزود: در این پارکینگ‌ها کار استانداردسازی انجام ‌شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
فرماندار شهرستان مهران ادامه داد: پارکینگ‌های در نظر گرفته ‌شده با روال قانونی به پارکبانان محله‌ای از طریق شهرداری سپرده خواهد شد.
ناصری ادامه داد: مهران به 5 منطقه تقسیم ‌شده تا با نظم خاصی زائران بتوانند به ‌راحتی و بدون هیچ دغدغه‌ای خودروهای خود را پارک کنند و گره ترافیکی در معابر اصلی ایجاد نشود.
وی در پایان تصریح کرد: با این تمهیدات قطعاً مشکلات اربعین سال گذشته را نخواهیم داشت و زائران به‌ راحتی می‌توانند به سفر خود برای شرکت در مراسم اربعین حسینی ادامه دهند.
captcha