به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دفتر آیتالله ناصر مکارم شیرازی، این مرجع تقلید امروز 13 آبان در دیدار دو تن از کارشناسان وزارت دینی اندونزی به جایگاه اقلیتهای در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: من در هنگام تدوین قانون اساسی در گروه مذهب قرار داشتم و در این گروه نمایندگانی از مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان نیز حضور داشتند. در آن زمان تصویب کردیم که مذهب رسمی کشور بر اساس اکثریت قاطع مردم ایران، تشیع باشد و مسحیت و یهودیت و زرتشت نیز به عنوان ادیان در قانون اساسی گنجانده شدند.
وی درباره تلاش بهاییان جهت قرار گرفتن در زمره اقلیتهای دینی جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: در آن موقع بهاییان خواستند که آنها را نیز جزئی از اقلیتهای کشور در قانون اساسی قرار دهیم. ما به آنها گفتیم که شما یک مذهب نیستید بلکه یک حزب سیاسی وابسته به رژیم اسرائیل به شمار می آیید.
این مرجع تقلید افزود: تأکید کردیم که مرکز و پیشتیبانی شما در اسرائیل است؛ بنابراین شما یک دین و مذهب رسمی به شمار نمیآیید بلکه حزبی سیاسی وابسته به اسرائیل هستید.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به روابط بسیار مطلوب میان شیعیان و اهل تسنن در ایران اظهار کرد: ما با علمای اهل تسنن رابطه خوبی داریم و کارهای مشترکی نظیر مبارزه با تکفیریها را با کمک یکدیگر انجام میدهیم. مسیحیان و یهودیان و زرتشتیها نیز از آزادی کاملی برخوردارند، عبادتگاه دارند، نمایندگان آنان در انتخابات شرکت کرده و به مجلس راه مییابند و ما مطلقا هیچ نزاعی با آنها نداریم.
وی درباره هجمه رسانهای غرب علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان تبلیغ میکنند که اقلیتهای مذهبی در ایران آزادی ندارند اما شما میتوانید به مراکز آنها بروید و ببینید در اوج آزادی قرار دارند. این تبلیغات سراسر دروغ است و هنگامی که برخی از خبرگزاریهای غربی به ایران میآیند از آنچه در رسانهها علیه ایران تبلیغ میشود، ابراز شگفتی میکنند.
این مرجع تقلید از هجمه شدید علیه تشیع انتقاد کرد و ادامه داد: آنچه علیه تشیع منتشر میشود جنبه سیاسی دارد؛ یعنی خبرگزاریهای غربی با کمک وهابیها به دلیل اینکه وجود یک مملکت شیعه مستقل قوی را تحمل نمیکنند به شبهه پراکنی و انتشار کذب محض علیه ایران میپردازند.
آیتالله مکارم شیرازی افزود: سالهای پیش به خانه خدا مشرف شده بودم و با وزیر امور دینی عربستان دیدار کردم. وی گفت که شنیدهام شیعیان قرآنی غیر از قرآن ما دارند که نامش مصحف فاطمه است، من به او گفتم خودت یا نمایندهات به همراه من به تهران بیایید و به مساجد و خانههای مردم سر بزنیم و اگر قرانهای موجود در تهران حتی یک نقطه با قرآنهای شما تفاوت داشته باشند، حرف شما کاملا درست خواهد بود.
وی بر لزوم آشنایی با عقاید شیعیان از منابع معتبر شیعی تأکید کرد و افزود: در سفر دیگری به خانه خدا شاهد کتابهای سراسر دروغ علیه شیعه در کتابخانههای مکه و مدینه بودم، به همین دلیل کتابی را که 80 عنوان از عقاید شیعیان را بیان میکند به رشته تحریر درآوردم که 11 زبان ترجمه شده است.
این مرجع تقلید درباره ادعای توهین به مقدسات اهل تسنن در مذهب شیعه گفت: ما فتوا داده و نامهای نیز به شیخ الازهر فرستادیم که اهانت به مقدسات اهل سنت و جماعت شرعا جایز نیست. ما ارتباط بسیار خوبی با برخی از علمای اهل تسنن داریم و نباید اقدام عدهای عوام جاهل نادان درباره پیشوایان اهل تسنن را معیار قرار داد.
آیتالله مکارم شیرازی در پایان بیان کرد: ما اندونزی را بزرگترین کشور اسلامی دانسته و رابطه برادری مهمی بین ما وجود دارد و مایل هستیم رفت و آمد بین ما و شما بیشتر باشد. دنیا برای پذیرش اسلام در دوران کنونی از آمادگی زیادی برخوردار است و اگر با هم متحد شویم مطمئنا در دنیا پیش خواهیم رفت.