کد خبر: 3543833
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸

مسابقات قرآن نیروی دریایی ارتش در بندرعباس برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان پایور و دانشجوی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز به میزبانی منطقه یکم امامت در بندرعباس آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات قرآن‌کریم ویژه کارکنان پایور و دانشجویان ناجا با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حسن‌زاده مسئول روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار آزاد فرمانده منطقه یکم ناجا، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری رئیس عقیدتی سیاسی منطقه یکم امامت و جمعی از فرماندهان ناجا در باشگاه فرهنگی شهید چمران برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری رئیس عقیدتی سیاسی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در حاشیه این مراسم گفت: در این دوره از مسابقات 120 نفر از برترین‌های مرحله مقدماتی مناطق و پایگاه‌های نیروی دریایی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
وی با بیان اینکه مسابقات قرآنی نیروی دریایی ارتش در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ، تفسیر و اذان برگزار می‌شود، افزود: این دوره از مسابقات از صبح امروز آغاز و به مدت چهار روز به میزبانی منطقه یکم امامت ادامه دارد.
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش با اشاره به برگزاری چندین دوره‌ مسابقات قرآنی در سال‌های اخیر گفت: ارتش همواره در برگزاری برنامه‌های قرآنی پیشگام بوده است.
captcha