کد خبر: 3544068
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹

برنامه‌های آموزشی مؤسسه قرآنی مشکوة اعلام شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآنی مشکوة دامغان، اهم برنامه‌های قرآنی خود را اعلام کرد.

سیده‌زهرا طباطبایی، مدیر مؤسسه قرآنی مشکوة در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: مؤسسه قرآنی مشکوة در استان سمنان، شهرستان دامغان کار خود را از سال 1388 با کسب مجوز از سوی  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرد.
وی ادامه داد:‌ این مرکز در امر آموزشی ویژه خردسالان دوره‌های آموزش قرآن در رشته‌های حفظ، مفاهیم، حدیث، تواشیح و غیره را در 9 شعبه برگزار می‌کند.
مدیر مؤسسه مشکوة افزود: این مرکز برای تعداد 200 قرآن‌آموز برنامه‌های متنوع قرآنی برپا می‌کند و همچنین برای 40 بانوی علاقه‌مند در رشته‌های قرآنی مانند روخوانی و روان‌خوانی قرآن، تواشیح، حفظ  دوره‌هایی را با حضور مربیان مجرب برپا کرده است.
گفتنی است؛ این مرکز در استان سمنان، دامغان، خیابان پاسداران، خیابان پارک، حوزه علمیه خواهران  واقع شده است.

captcha