کد خبر: 3544560
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۴
رزم‌حسینی:

توجه به اقامه نماز از مأموریت‌های جمهوری اسلامی بوده است

گروه اجتماعی: استاندار کرمان گفت: توجه به اقامه نماز یکی از مأموریت‌های جمهوری اسلامی بوده و در این راستا اقداماتی در زمینه احداث نمازخانه‌ها و مساجد انجام شده است.

توجه به اقامه نماز از مأموریت‌های جمهوری اسلامی بوده است
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی، استاندار کرمان دیروز سه‌شنبه، 18 آبان در چهارمین اجلاس استانی نماز با موضوع نماز و کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: اجلاس‌های نماز برگزار می‌شوند تا اقامه نماز را در استان کرمان پایدارتر و فراگیرتر کنیم و ترویج دهیم.
وی افزود: توجه به اقامه نماز یکی از مأموریت‌های جمهوری اسلامی ایران بوده و در این راستا اقداماتی در زمینه احداث نمازخانه‌ها و مساجد انجام شده است.
استاندار کرمان بیان کرد: شمار مصلاها و نمازخانه‌ها در استان کرمان در حال افزایش است و جوانان نمازخوان را در مدارس و دانشگاه‌ها داریم.
رزم‌حسینی افزود: آثار نماز را در جامعه، دفاع مقدس و خانواده‌های نمازخوان مشاهده کرده‌ایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از فحشا مهمترین رسالت نماز است.
وی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی در چهار زمینه اعتیاد، طلاق، فحشا و فقر و محرومیت مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
استاندار کرمان تصریح کرد: در سال گذشته با اقدامات خوبی که در استان کرمان انجام شد، بحث پیشگیری از سوء‌مصرف موادمخدر مورد توجه قرار گرفت و رتبه کرمان از نظر شیوع مصرف موادمخدر چهار رتبه پایین‌تر آمده که نشان‌دهنده بهبود وضعیت است.
رزم‌حسینی اظهارکرد: آمار طلاق نگران‌کننده است و می‌توان از وضعیت نامطلوب معیشت مردم، مسائل فرهنگی و عدم ارائه آموزش‌های قبل از ازدواج به عنوان دلایل اصلی طلاق نام برد و استان کرمان در بخش طلاق وضعیت بدی نسبت به بقیه استان‌ها ندارد.
استاندار کرمان ادامه داد: اگر فقر و محرومیت را از جامعه بزداییم به طور حتم نمازخانه‌ها رونق می‌یابد و شاهد آثار نماز هستیم.
وی تصریح کرد: شهرستان نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه‌گنج به عنوان یک الگوی موفق مورد توجه شورایعالی اجتماعی کشور قرار گرفته است.
رزم‌حسینی گفت: الگوی قلعه‌گنج نشان داد، اگر توسعه و پیشرفت را به مؤسسات غیردولتی واگذار کنیم و تقویت بنیه مالی و فرهنگی خانواده‌ها را از آنها بخواهیم، موفق می‌شویم.
وی از تقسیم استان کرمان به مناطق هشت‌گانه اقتصاد مقاومتی سخن به میان آورد و یادآور شد: 12 موسسه مالی استان کرمان با ماموریت مردمی کردن اقتصاد مقاومتی در مناطق هشت‌گانه اقتصادی حضور دارند.
استاندار کرمان اظهارکرد: آمار نشان می‌دهد که اقدامات تبلیغی و فرهنگی ما بعد از انقلاب اسلامی خوب بوده است و تعداد طلاب، دانشجویان، دانشگاه‌ها و مدارس امروز ما نسبت به قبل از انقلاب بسیار بالاست، اما سرعت آسیب‌های اجتماعی نسبت به اقدامات ما بالاتر است و همیشه در این زمینه عقب‌افتادگی داریم.
رزم‌حسینی تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی را باید با همکاری و همدلی همگان و با همکاری جوانان و اطلاع‌رسانی به آنها برطرف کنیم.
وی ادامه داد: حرکت پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی در زمینه آسیب‌های اجتماعی از اهمیت به‌سزایی برخوردار است و امیدواریم علمای دین، معلمان و استادان دانشگاه الگوهای مناسبی برای شاگردان خود باشند.
استاندار کرمان تأکید کرد: مردم نشان داده‌اند که دین‌دار هستند و این جلسات برای یادآوری مسئولیت‌های ما برگزار می‌شود.
captcha