کد خبر: 3544574
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۹
حجت‌الاسلام قیامی:

وقف ظرفیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در جامعه است

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل وقف را ظرفیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در جامعه دانست و تصریح کرد: موقوفات قدیمی باید تبدیل به احسن شوند و برنامه‌ریزی در راستای افزایش بهره‌وری این سنت حسنه در جامعه در اولویت قرار گیرد.

حجت‌الاسلام اکبر قیامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، تصریح کرد: افزایش بهره‌وری و توسعه موقوفات از اهداف مهم اوقاف استان اردبیل بوده و با جدیت پیگیری می‌شود.
وی ادامه داد:همه اقدامات این اداره کل با هدف شناسایی، تثبیت، حفظ و صیانت، احیاء و بازسازی، افزایش بهره‌وری موقوفات و در نهایت اجرای امینانه نیات واقفان در استان انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر اقدامات مطلوبی در بحث ترویج و تبلیغ فرهنگ حسنه وقف انجام شده است، افزود: یکی از اقدامات مطلوبی که در بحث وقف انجام شده، تشکیل کارگروه بهره‌وری موقوفات استان است که منجر به افزایش عوائد موقوفات در سطح استان می‌شود.
قیامی گفت: عمران و آبادانی موقوفات رابطه مستقیم با افزایش بهره‌وری آنها دارد که این نکته در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی بسیار موثر است چرا که افزایش عوائد موقوفات سبب ارائه خدمات گسترده‌تر و بیشتر به مردم به ویژه قشر نیازمند خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل وقف را ظرفیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در جامعه دانست و تصریح کرد: موقوفات قدیمی باید تبدیل به احسن شوند و برنامه‌ریزی در راستای افزایش بهره‌وری این سنت حسنه در جامعه در اولویت قرار گیرد.
وی اجرای نیت واقفان را وظیفه اصلی اوقاف برشمرد و بیان کرد: اجرای امینانه نیت واقفان و عینی کردن آثار وقف در زندگی مردم سبب جلب اعتماد مردم برای ایجاد وقف‌های جدید در استان خواهد شد و این امر از اولویت‌ها در استان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با تاکید بر راهکار اقتصاد مقاومتی در ارتقاء بهره‌وری موقوفات و بقاع متبرکه از اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اولویت‌بخشی به آن در ارتقاء بهره‌وری موقوفات و بقاع متبرکه استان اردبیل خبر داد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
0
0
باید به موضوع وقف توجه ویژه‌ای صورت گیرد
captcha