کد خبر: 3544782
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱
ابونصیره در نمایشگاه مطبوعات:

هدف از بحران‌های منطقه به حاشیه‌راندن مسئله فلسطین است

گروه بین‌الملل: مدیر دفتر شبکه «فلسطین الیوم» در ایران با تأکید بر این که انتفاضه فلسطین ریسمان وحدت امت اسلام است، گفت: هدف از راه‌‌اندازی بحران‌ها و جنگ‌های منطقه به‌ویژه بحران سوریه، به حاشیه‌راندن مسئله فلسطین است.

انتفاضه فلسطین ریسمان وحدت مسلمانان
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مصلای امام خمینی(ره)، محل برگزاری بیست‌ودومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، نشست «موضع‌گیری عرب‌ها نسبت به مسئله فلسطین و تأثیر آن در تحولات منطقه‌ و بین‌الملل»، امروز، 19 آبان‌ماه، با حضور «محمدسلیمان ابونصیره»، مدیر دفتر شبكه ماهواره‌ای «فلسطین الیوم» در بخش رسانه‌های خارجی نمایشگاه برگزار شد.
وی طی سخنانی در این نشست گفت: با آغاز «بحران سوریه»، «فتنه در سوریه» و یا «جنگ علیه سوریه» ـ طبق نامگذاری‌ رسانه‌های مختلف ـ مسئله فلسطین رویکرد‌ها و جهت‌گیری‌های مختلفی به خود گرفت و این بحران در سایه چنددستگی به‌وجود آمده در منطقه و با هدف مخدوش‌کردن جایگاه محوری فلسطین اتفاق افتاده است.
مدیر دفتر شبکه «فلسطین الیوم» در ایران، در رابطه با جایگاه مسئله فلسطین در رسانه‌های عربی و منطقه‌ای گفت: پس از بحران سوریه، مسئله فلسطین از عناوین نخست برخی رسانه‌های عربی و منطقه به عناوین حاشیه‌ای تبدیل شد و این رسانه‌ها کار خود را این‌گونه توجیه می‌کنند که دلیل آن، جنگ‌های به‌وجود آمده در منطقه است، اما به نظر من به‌عنوان یک خبرنگار و فعال رسانه‌ای، این جنگ‌ها و بحران‌ها با هدف به حاشیه‌راندن مسئله فلسطین و محو آن به راه‌ انداخته شده تا این مسئله از مسیر و جهت اصلی عربی، منطقه‌ای و اسلامی خود خارج شود.
تلاش رسانه‌ای برای به حاشیه‌راندن فلسطین
وی تأکید کرد: چندین سال است رسانه‌های عربی و غربی به‌گونه‌ای روی ضمیر ناخودآگاه مردم کار می‌کنند تا مسئله فلسطین را یک مسئله حاشیه‌ای معرفی کنند به طوری که امکان حل‌شدن این مسئله صفر است و من به شخصه این امر را در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشورهای عربی به صورت واضح و روشن شاهد بوده‌ام.
مدیر دفتر شبکه ماهواره‌ای «فلسطین الیوم» در ایران در بخشی از سخنان خود تأکید کرد: نخستین نکته در هدف‌ قراردادن مسئله فلسطین، از بین‌بردن جایگاه محوری آن در جهان اسلام و نکته دوم از بین‌بردن جایگاه مقدس قدس و مسجدالاقصی است؛ این در حالی است که مسلمانان براساس آیات قرآن از جمله آیه نخست سوره اسراء که می‌فرماید: «سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ: منزه است آن [خدايى] كه بنده‏‌اش را شبانگاهى از مسجدالحرام به سوى مسجدالاقصى كه پيرامون آن را بركت داده‏‌ايم سير داد تا از نشانه‏‌هاى خود به او بنمايانيم كه او همان شنواى بيناست»، به مقدس‌بودن این سرزمین اعتفاد دارند.
جایگاه فلسطین در بیانات امام(ره) و رهبر معظم انقلاب
وی با اشاره به تأکید امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و «حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران گفت: این دو بزرگوار تأکید داشته و دارند که مسئله فلسطین یک قضیه سیاسی نیست؛ بلکه مسئله‌ای اعتقادی و محوری است.

انتفاضه فلسطین ریسمان وحدت میان مسلمانان است

محمد سلیمان همچنین تصریح کرد: برخی رسانه‌های عربی مانند «العربیه» می‌خواهند قداست مسئله فلسطین را کمرنگ کنند، مثلا هنگامی که از شهدای فلسطین صحبت می‌کنند، آن‌ها را با عنوان کشته و مرده نامگذاری می‌کنند، در حالی که همگی می‌دانیم آن‌ها شهید بوده و در راه وطن و مسئله فلسطین و در دفاع از سرزمین خود به شهادت رسیده‌اند.
این فعال رسانه‌ای در ادامه بیان کرد: فلسطین تاریخ دیرینه‌ای دارد به‌طوری که بسیاری از پیامبران در آن زندگی کرده‌اند و از زمان حضرت ابراهیم(ع) این سرزمین مقدس وجود داشته است، اما امروزه به خاطر تغییرات و تحولات تاریخی و بیانیه «بالفور» که هم‌اکنون در نود ونهمین سالگرد آن هستیم، این امر تغییر کرده است.
وی به مسئله فروش سرزمین فلسطین به یهودیان صهیونیست اشاره کرد و افزود: هیچ سند موثقی در این زمینه وجود ندارد که تأیید کند فلسطینیان سرزمین خود را فروخته‌اند، چگونه می‌شود عده‌ای سرزمین خود را بفروشند؛ در حالی که سایرین از این امر بی‌اطلاع باشند؟ من هر کس را که چنین ادعایی داشته باشد، به چالش می‌کشم.
محمدسلیمان ابونصیره تصریح کرد: فلسطینیان توسط سیاستمداران خارجی از سرزمین خود محروم شدند، مردم اصیل و ساکنان اصلی فلسطین امروز نه می‌توانند آزادانه در آن حکومت کنند و نه حتی از ارزش‌های اسلامی خود دفاع و هیچ حقی در کشور سلب‌شده خود ندارند.
مدیر دفتر شبکه «فلسطین الیوم» در ایران با تأکید بر این که انتفاضه فلسطین ریسمان وحدت مسلمانان است، از ملت و دولت ایران خواست که تمرکز بیشتری بر مسئله فلسطین داشته باشند و همچون همیشه برای پیروزی فلسطینیان تلاش کنند.
واکنش به انتخاب ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا

محمد سلیمان ابونصیره در بخشی از سخنانش با اشاره به انتخاب «دونالد ترامپ» به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا یک بازی سیاسی بود و ما شاهد بودیم که نظرسنجی‌ها کلینتون را پیروز نشان می‌داد؛ درحالی که نتیجه بر عکس شد و در حقیقت تبلیغات انتخاباتی آمریکا یک بازی سیاسی برای فریب افکار عمومی و مردم آمریکا بود.
بیانیه «بالفور» نامه‌ای تاریخی بود که در 2 نوامبر 1917 میلادی، از سوی آرتور جیمز بالفور، وزیر خارجه وقت بریتانیا، خطاب به والتر روتشیلد، سیاست‌مدار یهودی‌تبار و عضو مجلس عوام این کشور نوشته شد و در آن از «موضع مثبت» دولت بریتانیا برای «ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین» خبر داده شد. این بیانیه سرآغاز تلاش برای تأسیس رژیم جعلی اسرائیل به شمار می‌رود.
captcha