کد خبر: 3544794
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱

حضور نمایندگان خوزستان در کارگاه‌های توانمندسازی قرآنی شرکت ملی نفت ایران

گروه فعالیت‌های قرآنی: نمایندگان خوزستان در مرحله کشوری دومین دوره از مسابقات قرآن و عترت وزارت نفت در کارگاه های پیش از آغاز این مسابقات شرکت کردند.

سید هاشم موسوی‌نسب، کارشناس ارشد معارف اسلامی اداره آموزش معارف اسلامی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری کارگاه‌های ارتقا آمادگی ویژه شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن وزارت نفت در رشته‌های شفاهی خبر داد.

وی با بیان اینکه این کارگاه‌ها با حضور تمام نخبگان مرحله استانی دومین دوره مسابقات قرآن و عترت شرکت ملی نفت ایران 19 تا 21 آبان‌ماه در تهران برگزار می‌‌شود، افزود: این کارگاه ها به میزبانی دارالقرآن شرکت ملی نفت ایران در حال برگزاری است.

موسوی‌نسب با بیان اینکه از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب 40 نماینده در مرحله کشوری این مسابقات شرکت خواهند کرد، افزود: این کارگاه‌ها در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: 40 نماینده خوزستان در مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت وزارت نفت از بین 120 شرکت کننده مرحله استانی این مسابقات است که مردادماه سال جاری در اهواز با حضور تمام شرکت‌های تابعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار شد.

وی گفت: مرحله کشوری دومین دوره از مسابقات قرآن و عترت وزارت نفت در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق، ترتیل، اذان، مفاهیم قرآن، نهج‌البلاغه، احکام تخصصی و حفظ موضوعی ویژه کارکنان و همسران شرکت‌های تابعه این وزارت در آذرماه به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

captcha