کد خبر: 3544800
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۱

حضور دانشجویان خوزستانی در جشنواره ملی قرآن

گروه فعاليت‌هاي قرآنی: دانشجویان دانشگاه‌های استان خوزستان در سی و یکمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان حضور می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نمایندگان دانشگاه‌های استان خوزستان در سی و یکمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان حضور می‌یابند.

از دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، علیرضا سامری در رشته حفظ کل قرآن، از دانشگاه پیام نور نیز کلثوم کثیر در رشته حفظ 5 جزء، مینا چشم‌سبز در رشته حفظ 10 جزء و مریم چنانی در رشته سخنوری، از دانشگاه فرهنگيان استان خوزستان هم با علی ظفری‌فر در رشته حفظ كل قرآن كريم و مهدی افرا در رشته صحيفه سجاديه در سی‌ویکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور حضور خواهند داشت.

همچنین از دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ملیحه آلبوغبیش در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم و حنان آلبوغبیش در رشته احکام، از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز، الهام چنانی در رشته دعا و مناجات‌خوانی، از دانشگاه صنعت نفت، ایمان شیخ در رشته حفظ ۱۰ جزء و احمد سلیمانی در رشته حفظ موضوعی قرآن در سی‌ویکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور حضور خواهند داشت.

همچنین از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سیده آمنه فاضلی و نوش آفرین بحرینی در رشته حفظ 5 جزء، معصومه رییسیان در رشته دعاخوانی، ناهید احسانی در رشته حفظ 10 جزء، مصیب امینی در رشته نهج البلاغه، فرشته رضایی در رشته حفظ موضوعی قرآن و فاطمه کریمی از دانشگاه علوم پزشکی بهبهان دیگر راه یافتگان به جشنواره ملی قرآن دانشجویان هستند.

مراسم گشایش سی‌ویکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور پنجشنبه، ۲۰ آبان‌ماه به میزبانی دانشگاه فرهنگیان مشهد و آیین پایانی آن هم ۲۲ آبان ماه، از ساعت ۱۸:۳۰ در محل تالار قدس حرم رضوی برگزار خواهد شد.

captcha