به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، محمد علیاکبری، رییس دانشگاه ایلام شب گذشته نوردهمآبان ماه در پنجمین سوگواره شعر عاشورایی شین که در دانشگاه ایلام برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه ایلام مفتخر است که با نقشآفرینی در امور مختلف جامعه جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
وی با اینکه در دانشگاه ایلام سرمایههای عظیم علمی از استاد و دانشجو گرفته تا کسانی که به این مجموعه علمی اعتماد دارند امروز میخواهند نقش خود را در فرهنگ و ادب استان به خوبی ایفا کنند.
رییس دانشگاه ایلام با اشاره به انتخاب ایلام به عنوان میزبان سوگواره علمی، فرهنگی و هنری اربعین «ویژه دانشگاهیان»، گفت: این جشنواره در بخشهای فرهنگی – ادبی، فضای مجازی، علمی – پژوهشی و هنری برگزار خواهد شد.
علیاکبری زمان برگزاری این جشنواره را اسفندماه امسال اعلام و ابراز امیدواری کرد برگزاری چنین برنامههایی بتواند به تعمیق فرهنگ عاشورا در جامعه کمک کند.
پنجمین سوگواره شعر کردی عاشورایی «شین» با همکاری حوزه هنری ایلام، جهاد دانشگاهی استان و دانشگاه ایلام برگزار شد.